Medewerkers ‘echt binnenhouden’ met innovatieve leermiddelen

Leuk dat je ons artikel in het Financieel Dagblad hebt gelezen. Wij vertellen je graag meer over Courseware.

Jouw expert in leer- en kennistechnologie

Bij Courseware geloven wij in de kracht van bewezen en beproefde leeroplossingen. Wij vinden dat continu leren en ontwikkelen cruciaal zijn voor de groei van mensen en organisaties.

Courseware helpt graag bij jouw vraagstukken en kijkt hierbij verder dan alleen de leeroplossing. Een eerlijk advies staat bij ons voorop, zodat we met elkaar een duurzame relatie opbouwen. Dit doen we samen met ons team aan experts.

Ontmoet ons team

Welke verschillende leeroplossingen zijn er?

Voor het vinden van de juiste leeroplossing om je medewerkers echt aan jouw organisatie te binden en geen kennis meer verloren te laten gaan, is het belangrijk om te weten welke verschillende leeroplossingen er zijn. In de basis kun je twee type oplossingen onderscheiden: de tools om de content mee te ontwikkelen en het platform om de content op aan te bieden en de resultaten te tracken. In deze video legt Richard het verschil uit tussen een e-learning ontwikkeltool en een leerplatform.

Een greep uit de organisaties die kiezen voor Courseware

Leer- en kennistechnologie

Wij helpen je verbinding te maken tussen didactiek, bedrijfsprocessen en ondersteunende techniek. Met onze bewezen en internationaal beschikbare toepassingen richt je zelf een leerlandschap in. Hiermee anticipeer je flexibel op leer- en kennisvragen uit je organisatie.

Laat geen kennis meer verloren gaan

De juiste leeroplossingen zorgen voor een lerende organisatie waarbij de medewerker centraal staat en zich vrij kan ontwikkelen, zijn kennis kan delen met collega’s en hierdoor betrokken is bij de laatste ontwikkelingen van de organisatie. Wil je medewerkers echt aan jouw organisatie binden en geen kennis meer verloren laten gaan?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze expert Tijs Holkenborg via 06 25 21 00 54 of plan een adviesgesprek via onderstaande knop.

Plan een adviesgesprek

Wij delen graag onze kennis met jou