Videoanimatie

Laat je e-learningmodules tot leven komen met videoanimatie. Maak binnen enkele seconden je eigen professioneel geanimeerde video’s.

Je kunt onderwerpen heel uitgebreid gaan uitleggen, maar soms is het veel eenvoudiger om er een filmpje over te laten zien. De informatie wordt sneller en beter begrepen, maar blijft ook langer in het brein opgeslagen. Door gebruik van video worden meerdere zintuigen geprikkeld en door de bewegende beelden blijft de lerende actief betrokken bij de gebeurtenissen.

Het produceren van goede video’s kan een geld slurpend onderdeel van je leerinterventie vormen vanwege alle tijd, spullen, locaties en mensen die je erbij nodig hebt. Met een animatie kun je hetzelfde leereffect bereiken (90% van de informatie onthouden!) tegen een fractie van de kosten.

Ontdek onze gebruiksvriendelijke videoanimatiesoftware

Genereer professionele video met behulp van artificial intelligence

Met Vyond creëer je binnen enkele seconden een professionele animatievideo. De video wordt door AI gegenereerd op basis van een korte beschrijving die jij invult als Vyond-gebruiker. In een paar seconden levert Vyond het script, de video en het geluid. Je kan de video direct gebruiken, of deze als template gebruiken en aanpassen naar jouw wensen.

Ontdek de voordelen

Vrijblijvend advies

Je kunt ons altijd mailen of bellen voor een vrijblijvend advies over één van de onderwerpen hieronder:

  • het zelf ontwikkelen van e-learning;
  • de meest geschikte leeroplossing in jouw situatie;
  • een demo van één of meerdere tools;
  • praktijkervaringen van ons en onze klanten.

Koen, inside salesMaak gebruik van onze 25+ jaar ervaring en neem contact op. Onze e-learningexpert Koen Valks helpt je graag verder.

Neem contact op