Service

Wil je ontzorgd worden of zelf veel taken uitvoeren? Bij ons stel je zelf een servicepakket samen.

Customer Care Center

Courseware biedt op afstand lokale support door gespecialiseerde medewerkers. Je kunt bij ons customer care-team terecht met al jouw technische vragen over onze producten en diensten. Nadat je onze training gevolgd hebt, mag je ook functionele vragen stellen. Het Customer Care Center zal deze beantwoorden of doorspelen naar jullie consultant(s), afhankelijk van de complexiteit.

Meer informatie

ISO 27001 Certificering

Onbezorgd en ongestoord jouw leeroplossing gebruiken bij Courseware. Hosting, back-up en uptime door een ISO 27001:2013 gecertificeerde partij. Courseware is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet aan de nieuwste standaard en laatste eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Dat betekent dat onze klanten erop kunnen blijven vertrouwen dat de informatie die zij met ons delen, veilig bij ons is.

Lees meer

Evenementen

Om onze klanten te ondersteunen bij het zo effectief en efficiënt mogelijk inrichten van het leerlandschap organiseren wij jaarlijks verschillende evenementen. Tijdens deze evenementen brengen wij e-learningontwikkelaars en LMS beheerders met elkaar in contact.

Lees meer