Optimaliseer jullie leeromgeving

Bekijk hier enkele eerder gerealiseerde koppelingen. Er zijn natuurlijk nog veel meer koppelingen mogelijk.

Single Sign On

Single Sign-On (SSO) zorgt ervoor dat gebruikers slechts eenmalig hoeven in te loggen binnen het bedrijfsnetwerk. De SSO-software zorgt er daarna voor dat authenticatie tot andere applicaties op hetzelfde device automatisch verloopt. Standaard bieden wij dit aan via SAML en ADFS.

 

HR-import

Voorkom veel handmatig werk met een HR-import. De functie importeert alle medewerkers of cursisten inclusief wijzigingen vanuit een ander systeem/locatie in jullie leeromgeving. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak de import draait.

Zelfregistratie

Het kan zijn dat je niet weet wie je cursisten zijn. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligers. Laat je cursisten dan zichzelf registeren in de leeromgeving met zelfregistratie. Met een zelfregistratiepagina bepaal je zelf welke gegevens de medewerkers moeten invullen om te worden aangemaakt in het LMS. Daarnaast kan de functie ook ingezet worden als iemand eenvoudig cursisten in het LMS moet plaatsen zonder dat hij/zij beheerder is.

QR-registratie

Maak het voor cursisten en docenten gemakkelijk om de aanwezigheid te registeren en daarmee te moniteren. Met QR-registratie kunnen de cursisten een QR-code scannen en daarmee hun aanwezigheid doorgeven in het PeopleFluent LMS.

Maatwerk rapportages

Ben je op zoek naar specifieke data en kun je deze niet vinden in de standaard beschikbare rapportagefunctie? Dan is een maatwerkrapportage wellicht een mogelijkheid voor jou.

Kwaliteitspaspoort

Geef alle medewerkers inzicht in hun bekwaamheden en de geldigheid daarvan met ons handige kwaliteitspaspoort voor het PeopleFluent LMS. Zo kan een verpleegkundige en zijn/haar manager in één oogopslag zien wanneer risicovolle en voorbehouden handelingen opnieuw moeten worden afgetekend.

Drillster

Drillster is een aanbieder van innovatieve technologie om lesstof sneller te leren en beter te onthouden. Drillster heeft een slim herhaalmechanisme waardoor automatisch de nadruk gelegd wordt op het herhalen van lesstof die de cursist nog niet goed beheerst. Directe feedback vergroot daarbij sterk het leereffect. De integratie met PeopleFluent LMS zorgt ervoor dat cursisten automatisch geregistreerd en ingelogd worden in Drillster. Zij kunnen hun adaptieve oefeningen en toetsen starten, afronden en weer vervolgen in de voor hen vertrouwde LMS leeromgeving.

EDU-DEX

Stichting EDU-DEX biedt een verzameling van opleidingsgegevens van een groeiend aantal opleiders in Nederland en daarbuiten. De stichting is opgericht vóór en dóór opleiders. Voor de gebruikers van PeopleFluent LMS is een krachtige importkoppeling ontwikkeld. Hiermee kunnen onze klanten alle gewenste actuele opleidingsgegevens inclusief de eigen prijs- en kortingsafspraken uit EDU-DEX dagelijks in hun Learning Management System importeren. Daarna kan een medewerker zich aanmelden en gaat er een aanvraag naar de leverancier van de opleiding of online module.

GoodHabitz

Met GoodHabitz inspireer je je medewerkers om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van zichzelf. Met de online modules van GoodHabitz kan iedereen zelf bepalen wanneer, wat en hoe hij leert. GoodHabitz biedt ruim 100 trainingen. Daarnaast krijgt iedereen een GoodHabitz-coach. De coach plaatst de trainingen in de juiste context binnen je organisatie, waardoor het leren relevant is. Je kunt de trainingen aanbieden in jullie eigen LMS via remote SCORM of LTI.

Springest

Op Springest.nl staan ruim 200.000 trainingen van meer dan 5.000 verschillende aanbieders. Naast het ontsluiten van opleidingen, MOOC’s, learning bites en online modules voor consumenten kan de omvangrijke en actuele opleidingsdata ook beschikbaar worden gesteld aan bedrijven. Hiervoor heeft Courseware een realtime koppeling met de Springest-catalogus gebouwd. Zo kunnen gebruikers van PeopleFluent LMS uitgebreid zoeken én boeken in het complete aanbod van Springest, waarna de manager de aanmelding in het LMS proces eenvoudig kan accorderen. Ook is het mogelijk om het contractmanagement en de opleidingsfacturatie via deze route uit te besteden in aanvulling op het eigen Leermanagement systeem.

Opleiding.nl

Opleiding.nl is een keuzewijzer voor het vinden van een geschikte deeltijdopleiding. Opleiding.nl is opgericht door onder andere: NCOI, Scheidegger, Schoevers en NTI. Met de zoekmachinefunctie kunnen particulieren en werkgevers/HR-managers gericht zoeken en zo uit duizenden opleidingen en trainingen snel en eenvoudig de meest geschikte selecteren en meteen inschrijven. Het portfolio is samengesteld uit alle mogelijke branches en niveaus: MBO, HBO en Master. Voor het uitgebreid zoeken én boeken in het aanbod van Opleiding.nl is voor de gebruikers van PeopleFluent LMS een importkoppeling ontwikkeld.

LTI Proxy app

Koppel jouw PeopleFluent LMS met LTI-cursussen van content providers zoals Noordhoff, Magenta en Traintool. LTI staat voor Learning Tools Interoperability en is een standaard voor het aanbieden van online cursussen.

Certificaten

Beloon je cursisten met een persoonlijk certificaat. Het kan lastig zijn een dergelijk certificaat te ontwikkelen. Om het certificaat automatisch te laten genereren door het LMS is het nodig om bepaalde automatisch invulbare velden op het certificaat beschikbaar te maken. Courseware helpt je daar graag bij.

Templates

Wil je snel e-learning modules gaan ontwikkelen met een consistente uitstraling van de modules? Laat dan Courseware een look & feel in jullie huisstijl ontwikkelen. Je kunt dan sneller en eenvoudiger aan de slag met Articulate Storyline 3 en 360.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via onderstaande knop. Ook als je eventueel op zoek bent naar een andere koppeling of integratie. Wellicht hebben we een passende oplossing.

Neem contact op