beter leren, fijner werken, sneller groeien

Over The Courseware Company

Wij zijn jouw partner die de verbinding maakt tussen didactiek, leertechnologie en bedrijfsprocessen. Wij bieden bewezen en internationaal beschikbare software applicaties om een leerlandschap in te richten om het leren zowel effectief als efficiënt aan te bieden. Wij zorgen samen met onze klant dat deze oplossing op maat beschikbaar wordt gesteld en meegroeit met de behoefte van de organisatie.

Beter leren, fijner werken, sneller groeien

Bij The Courseware Company geloven wij in de kracht van bewezen en beproefde standaardoplossingen die internationaal beschikbaar zijn. Wij vinden dat leren en ontwikkelen cruciaal is voor de groei van mensen en organisaties. Wij zijn een duurzame partner om onze klanten te helpen de beste oplossingen te bieden op het gebied van leer- en kennistechnologie. Het Courseware-team streeft naar beter leren, fijner werken, sneller groeien voor iedereen.

Een duurzame partner

Om onze klanten te ondersteunen bij het zo effectief en efficiënt mogelijk inrichten van het leerlandschap organiseren wij jaarlijks verschillende evenementen. Tijdens deze evenementen brengen wij e-learningontwikkelaars en LMS beheerders met elkaar in contact en staan de volgende onderwerpen centraal:

  • Leren van anderen;
  • Laat je inspireren;
  • Verdieping in producten.

Bekijk een overzicht van al onze evenementen via onderstaande knop.

Meer dan 500 tevreden klanten

Wij ondersteunen meer dan 500 tevreden klanten met onze producten en dienstverlening. Organisaties als Nederlands Spoorwegen, Swinkels Family Brewers en ANWB kiezen voor The Courseware Company. Ben je benieuwd hoe dit er in praktijk uit ziet? Bekijk dan onze klantcases:

Meer weten?

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op