Courseware LTI Provider

Heb of maak jij e‑learning modules en wil je deze aanbieden aan jouw klanten in hun eigen leeromgeving? Dat kan via onze betrouwbare Cloudservice: Courseware LTI Provider. Met onze service wordt het voor jou mogelijk om via de standaarden LTI en Remote SCORM jouw content aan te bieden.

 

Met de Courseware LTI Provider bieden wij een dienst waarmee je volledig ontzorgd wordt. Jij blijft eigenaar van jouw e‑learning modules en houdt hier de controle over, terwijl ze kunnen worden afgespeeld in de leeromgeving van jouw klant.

Onze Courseware LTI Provider is gebaseerd op de meest betrouwbare en gebruikte SCORM-technologie ter wereld, die geleverd wordt door onze partner Rustici Software.

Plan een afspraak

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je kiest voor Courseware LTI Provider, ben je verzekerd van een volledige service. Het enige wat je hoeft te doen, is de e‑learning module als SCORM‑pakket aan te leveren. Wij laden deze in en voorzien je van de juiste gegevens voor jouw klant.

  1. Lever de e-learning module aan (als SCORM-pakket)
  2. Ontvang een LTI link, key en secret (of Remote SCORM‑pakket)
  3. Geef deze gegevens aan jouw klant
  4. Ontvang van ons rapportages over het gebruik

Heb je een nieuwe versie van je e‑learning module? Lever deze aan en wij vervangen hem voor je.

Wil je liever zelf je SCORM‑pakket uploaden, de gegevens genereren en rapportages maken dan kan dat natuurlijk ook. Je krijgt dan zelf toegang tot je eigen deel van de Courseware LTI Provider.

Je kan één SCORM‑pakket met meerdere klanten en/of leeromgevingen delen. Dus op één plek de e‑learning module onderhouden, maar wel controle houden per klant. Wil jij je modules verkopen en spreek je een maximum aantal registraties of een bepaalde periode af? Ook dat is direct instelbaar in onze Courseware LTI Provider, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

De voordelen van Courseware LTI Provider

✔ Full service of eigen beheer

✔ Direct van start

✔ E-learning modules centraal onder jouw beheer

✔ LTI én Remote SCORM mogelijk

✔ Controle over aantal registraties (per klant)

✔ Controle over periode van toegang (per klant)

✔ Volledige voortgangsrapportage

✔ Voldoet aan AVG

✔ Anonieme opslag data mogelijk

✔ Bewezen technologie

✔ Meer dan 25 jaar ervaring en expertise van The Courseware Company

Snel aan de slag

Geen hoge kosten, implementaties of andere poespas. Ga gelijk aan de slag met deze full service oplossing

Inzicht en controle

Houd inzicht en controle over wie jouw e-learningcontent gebruikt.

LTI of Remote SCORM

Bied aan wat jouw klanten nodig hebben.

Simpele en duidelijke prijs

Een vaste prijs per jaar voor onze service en een vaste prijs per registratie op een e‑learning module. Het maakt niet uit hoe vaak iemand de e‑learning module opstart of gebruikt, je betaalt 1 keer voor een gebruiker per e‑learning module.

Geen implementatie of ingewikkelde stappen

Zodra je met ons een overeenkomst aangaat, is de Courseware LTI Provider voor jou beschikbaar. Indien je wilt kan je zelf inloggen, maar je mag ons ook gewoon je SCORM‑pakketje(s) sturen en dan plaatsen of vervangen wij deze. Full Service en flexibel.

 

Pasfoto Tijs Holkenborg rondWil je meer weten over Courseware LTI Provider? Neem dan vrijblijvend contact op met Tijs Holkenborg via sales@courseware.nl, bel hem op 06 21 47 02 10 of plan een vrijblijvend adviesgesprek in via onderstaande knop.

Plan een afspraak