Sanity check

Maak je al enige tijd gebruik van jullie leeroplossing? Welllicht is er vervuiling in het systeem ontstaan. Tijd om het op te schonen! Dit maakt het beheer van jullie leeroplossing een stuk eenvoudiger.

Een leeromgeving is er om gebruikt te worden, maar met het gebruik treedt er ook een stuk vervuiling in het systeem op. Je maakt testcursussen, maar die worden niet meer verwijderd. Gebruikers komen en gaan, maar de gegevens blijven in het systeem staan. Of je probeert eens iets uit, maar de tijd is nog niet rijp om het in productie te nemen. Er zijn veel redenen te bedenken waarom het systeem na verloop van tijd gegevens bevat die niet meer relevant zijn. Hoog tijd om dit op te schonen!

Heb je zelf hier geen tijd voor of word je graag geholpen om de juiste inzichten te krijgen? Laat dan een sanity check door ons uitvoeren. Uit deze sanity check komt naar voren op welke gebieden opschoning van jullie systeem mogelijk is en waar verbetering in het gebruik van het LMS ingezet kan worden.

Werkwijze

We passen de check volledig aan naar jullie wensen. Hebben jullie bijvoorbeeld zorgen over jullie beveiliging of over de AVG? Of zijn jullie benieuwd naar hoe het LMS nog beter ingezet kan worden. Afhankelijk van wat voor jullie belangrijk is, bepalen we samen welke onderdelen we gaan bekijken.

Meer weten?

Neem contact op met jullie accountmanager om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Je kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Dienstenpakketten

Vraag meer informatie aan over onze dienstenpakketten.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Over welk dienstenpakket hoor je graag meer?