Rapportage workshop

Wil je een efficiëntere verwerking en beschikbaarheid van de leergegevens van jullie gebruikers? Volg dan de rapportage workshop!

Jullie leerplatform is een waardvolle bron aan data. Data die je goed kunt inzetten om je trainingsstrategie aan te laten sluiten op je bedrijfsstrategie. Welke trainingen moeten onder de aandacht gebracht worden, wat is de behoefte van je medewerkers, is alle vereiste kennis op orde?

Wil je meer inzicht in welke gegevens uit het LMS je hierbij kunnen ondersteunen? Volg dan een rapportage workshop met onze data experts. Tijdens de workshop krijg je inzicht hoe je sneller en beter toegang tot informatie krijgt. Dat levert tijdwinst op in je dagelijkse werkzaamheden! Laat gegevens op de juiste plaats en door de juiste ‘eigenaar’ in het LMS loggen, dit levert actuele informatie en minder fouten op.

De workshop

De inhoud van workshop stemmen we met jullie af op basis van jullie wensen. Tijdens de workshop bespreken we in ieder geval waar er winst te behalen is en komen we samen tot de componenten voor een verbeterplan:

  • Welke standaardrapportages kunnen er (beter) worden ingezet?
  • Welke maatwerkrapporten kunnen jullie de gewenste informatie bieden?
  • Is een (automatische) datadump of een koppeling met een BI-tool de juiste oplossing voor jullie?

Meer weten?

Neem contact op met jullie accountmanager om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Je kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Dienstenpakketten

Vraag meer informatie aan over onze dienstenpakketten.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Over welk dienstenpakket hoor je graag meer?