Didactische review

Ben je benieuwd hoe je meer uit jouw leeroplossingen kunt halen? Laat dan een didactische review uitvoeren door een van onze ervaren consultants en ontvang concrete verbetersuggesties voor jouw programma, cursus of module. De tips zijn mogelijk ook bruikbaar voor jullie andere leeroplossingen.

Wil jij je programma’s, cursussen of online modules eens laten reviewen door een expert? Wil je weten hoe het beter kan worden ingericht? Zoek je tips of advies over een nog betere online module?

Wij helpen je graag verder! Laat één van onze ervaren consultants jullie leeroplossing reviewen. Ontvang een compleet rapport inclusief minimaal 5 nuttige tips voor verbetering en 3 vragen om je verder te laten nadenken.

Werkwijze

In een korte (online) intake horen we graag het doel en de inhoud van de leeroplossing. Daarna gaan wij aan de slag en komen we met ons advies dat we in een online sessie zullen toelichten.

Meer weten?

Neem contact op met jullie accountmanager om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Je kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Dienstenpakketten

Vraag meer informatie aan over onze dienstenpakketten.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Over welk dienstenpakket hoor je graag meer?