Boni wint de Totara Award!

Ben je benieuwd hoe ze de award voor ‘Best onboarding experience’ binnen hebben gesleept? In deze klantcase lichten wij hun uitdaging, oplossing en resultaat toe.

Het succes verhaal van Boni

Dé unieke Totara SaaS-oplossing

“De SaaS-oplossing is een hele uitkomst aangezien we nu altijd in het bezit zijn van alle nieuwe functionaliteiten, waar ik voorheen alleen nog maar van kon dromen.”

Benieuwd wat de voordelen voor jou zijn?

Lees hierover in dit artikel

Courseware LTI Provider

Heb of maak jij e‑learning modules en wil je deze aanbieden aan jouw klanten in hun eigen leeromgeving? Dat kan via onze betrouwbare cloudservice: Courseware LTI Provider!

Meer informatie over onze provider

Al 25 jaar jouw expert in leertechnologie

Sinds 1997 jouw expert in leer- & kennistechnologie

Al 25 jaar zijn we expert in het toepassen van opleidings- en kennistechnologie om het leren zowel effectief als efficiënt aan te bieden. In 1997 richt Coen Flach Courseware op en start met het verkopen van standaard cursusboeken en cursusboeken die je op maat kunt maken. Een ideale uitkomst in die tijd. De klantvraag verandert langzaam. Om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun opleidingsproces gaan we langdurige samenwerkingen aan met partners als PeopleFluent, Totara en Articulate. De ontwikkelingen in de digitale wereld gaan snel en de vraag blijft groeien. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie van 30 experts. Ontmoet het team, lees meer over onze geschiedenis en bekijk onze kernwaarden.

Lees meer

Leren en ontwikkelen bij OLVG

OLVG wil een sleutelrol vervullen in de verbetering van de gezondheid en zorg voor iedereen, voor een beter leven in een gezonder Amsterdam. Door de kwaliteit van de zorg, opleiding en onderzoek nog verder te verbeteren wil het stadsziekenhuis van Amsterdam verder haar positie invullen. Zo wil het OLVG iedereen in Amsterdam en regio altijd de beste zorg en behandeling blijven bieden. We spreken met Marjan van Wegen, Hoofd Medische Opleidingen, en Louzieta Erber-Kleeblad, Coördinator Leerportaal, over hoe een Learning Management Systeem hierbij helpt.

Welke thema’s spelen er in jouw organisatie?

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief