10 jaar Totara partner

We zijn de grootste Totara Platinum Partner in de Benelux. Het bereiken van de Platinum status is een bewijs van de langdurige inzet, succesvolle verkopen en aanhoudend hoge prestaties. We werden Totara Partner in 2011, en zijn hiermee de langst bestaande Totara Platinum Partner in de Benelux-markt.

Bekijk het artikel

Hoe kun je snel e-learning ontwikkelen?

Wil je (informele) kennis, vaardigheden en inzichten vastleggen voor collega’s of klanten? Nu veel mensen thuiswerken is hier meer behoefte aan dan ooit. Bij het ontwikkelen van content zijn er vaak strakke deadlines of een kort tijdspad. Maar hoe ontwikkel je snel e-learning modules?

Bekijk het artikel

Al 25 jaar jouw expert in leer- en kennistechnologie

Leren en ontwikkelen bij OLVG

OLVG wil een sleutelrol vervullen in de verbetering van de gezondheid en zorg voor iedereen, voor een beter leven in een gezonder Amsterdam. Door de kwaliteit van de zorg, opleiding en onderzoek nog verder te verbeteren wil het stadsziekenhuis van Amsterdam verder haar positie invullen. Zo wil het OLVG iedereen in Amsterdam en regio altijd de beste zorg en behandeling blijven bieden. We spreken met Marjan van Wegen, Hoofd Medische Opleidingen, en Louzieta Erber-Kleeblad, Coördinator Leerportaal, over hoe een Learning Management Systeem hierbij helpt.

Sinds 1997 jouw expert in leer- & kennistechnologie

Al 25 jaar zijn we expert in het toepassen van opleidings- en kennistechnologie om het leren zowel effectief als efficiënt aan te bieden. In 1997 richt Coen Flach The Courseware Company op en start met het verkopen van standaard cursusboeken en cursusboeken die je op maat kunt maken. Een ideale uitkomst in die tijd. De klantvraag verandert langzaam. Om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun opleidingsproces gaan we langdurige samenwerkingen aan met partners als PeopleFluent, Totara en Articulate. De ontwikkelingen in de digitale wereld gaan snel en de vraag blijft groeien. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie van 30 experts. Ontmoet het team, lees meer over onze geschiedenis en bekijk onze kernwaarden.

Lees meer

Welke thema’s spelen er in jouw organisatie?

Leer- en kennistechnologie

Wij helpen je verbinding te maken tussen didactiek, bedrijfsprocessen en ondersteunende techniek. Met onze bewezen en internationaal beschikbare toepassingen richt je zelf een leerlandschap in. Hiermee anticipeer je flexibel op leer- en kennisvragen uit je organisatie.

Bekijk producten

Meer informatie over Nederlandse Spoorwegen
Meer informatie over ANWB
Meer informatie over Swinkels Family Brewers