10 jaar Totara partner

Vandaag vieren we ons 10-jarig partnerschap met Totara. We zijn de grootste Totara Platinum Partner in de Benelux. Het bereiken van de Platinum status is een bewijs van de langdurige inzet, succesvolle verkopen en aanhoudend hoge prestaties. We werden Totara Partner in 2011, en zijn hiermee de langst bestaande Totara Platinum Partner in de Benelux-markt.

Enkele succesverhalen van klanten zijn Samsonite, Takkenkamp, Sakura, Wassenburg en Compass Group, waarvan de laatste de prijs voor Best Hospitality & Travel Project won in de 2019 Totara Awards.

Vertrouwen in elkaar

Chris Textor, CEO van Courseware: “Ik ben trots op de ontwikkeling die we samen met Totara hebben doorgemaakt. Een jaar na de oprichting van Totara zagen we de potentie van het product en de gedrevenheid van de organisatie. Nu, na 10 jaar, is de samenwerking nog sterker geworden en biedt Totara met het Totara Talent Experience Platform een geweldige oplossing aan onze klanten. Ik kijk uit naar de volgende 10 jaar!

Maged Fahmy, Chief Commercial Officer bij Totara: “Courseware is a long-standing and successful Totara partnership in the Benelux region. The company’s focus and commitment to customer success using their deep understanding of Totara’s Talent Experience Platform is one of the secrets of their success and a key contributor to their attainment of Platinum status.”

Over Totara

Totara ontwikkelt leeroplossingen voor meer werknemersbetrokkenheid, goede kennisdeling en optimaal opgeleid personeel. Totara’s Talent Experience Platform (TXP) combineert een Learning Management System (LMS), een gebruikersgericht Learning Experience Platform (LXP) en een uitgebreid prestatiebeheersysteem tot een zeer flexibel platform. Totara’s flexibiliteit geeft organisaties de vrijheid om te innoveren, de vrijheid om te kiezen en maakt content toegankelijk.

Bekijk het volledige artikel hier.