Nieuws

Wij zijn de partner die de verbinding maakt tussen didactiek, leertechnologie en bedrijfsprocessen.

Binnenkort beschikbaar: THRIVE LXP

6 juli 2020

The Courseware Company kondigt een strategische samenwerking aan met THRIVE. THRIVE is een Learning Experience Platform (LXP).

Lees meer

Nieuw: 3D-modellen in CenarioVR

29 mei 2020

Ontwikkel levensechte Virtual Reality simulaties met zelfgemaakte 3D-modellen. Animeer je 3D-modellen voor een optimaal resultaat.

Lees meer

Trivantis gaat samen met eLearning Brothers

30 april 2020

Trivantis gaat samen met eLearning Brothers! Ze bundelen hun kennis tot gave nieuwe functies in Lectora Online en CenarioVR.

Lees meer

Snel content aanbieden met Instilled

30 maart 2020

Instilled is een digitaal leerplatform dat een moderne leercultuur ondersteunt. Het combineert sterke punten van een videoplatform en een LXP.

Lees meer

NetDimensions LMS 15.1

26 maart 2020

De afgelopen maand heeft PeopleFluent een nieuwe versie van NetDimensions LMS uitgebracht. Bekijk hier de belangrijkste nieuwe functies.

Lees meer

Lectora Online 4.7 - What's New?

24 maart 2020

De nieuwste versie van Lectora Online brengt een screen recording tool, een vernieuwde video editor en een simpele, maar krachtige, online image editor.

Lees meer

Coronavirus: Hoe kan NetDimensions LMS je ondersteunen?

16 maart 2020

Het coronavirus kan ervoor zorgen dat jullie bedrijfsprocessen anders lopen dan normaal. Dit kan extra vragen oproepen met betrekking tot NetDimensions LMS.

Lees meer

Coronavirus: Hoe kan Totara Learn je ondersteunen?

16 maart 2020

Het coronavirus kan ervoor zorgen dat jullie bedrijfsvoering en processen anders lopen dan normaal. Mogelijk kan Totara Learn in sommige processen ondersteunen.

Lees meer