SaaS-oplossing met Totara

Inmiddels zijn wij al ruim 12 jaar partner van Totara. Wij vinden het belangrijk om continu onze dienstverlening te innoveren en hiermee onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden binnen Totara. Sinds september 2022 hebben we een nieuwe unieke oplossing: de SaaS-oplossing. Wil je een snellere implementatie, lagere kosten, gemakkelijk toegang en flexibiliteit voor je Totara platform? Lees meer over dé Totara SaaS-oplossing: Altijd-up-to-date.

Wat is een SaaS-oplossing?

Een SaaS-oplossing staat voor Software as a Service. Met een SaaS-oplossing wordt, in dit geval, Totara automatisch geüpdatet wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is (bv. van Totara TXP 16 naar Totara TXP 17). Je hoeft je bij een SaaS-oplossing geen zorgen te maken over het onderhouden en upgraden van de software en kan je zorgeloos genieten van de nieuwste functies.  

Wat zijn de voordelen van een SaaS-oplossing?

De Totara SaaS-oplossing biedt als duurzaam platform vele voordelen, zoals snellere implementatie, lagere kosten, gemakkelijke toegang en flexibiliteit. Onze consultant Robin Venema heeft inmiddels een halfjaar lang ervaring opgedaan met de SaaS-oplossing bij onze klanten en heeft de zes belangrijkste klantvoordelen voor je op een rij gezet:

  • Geen upgradekosten: Upgrades en updates worden automatisch uitgevoerd.
  • Altijd up-to-date: Vernieuwingen en verbeteringen in de Totara Software worden automatisch uitgerold en zijn dus direct beschikbaar voor alle gebruikers.
  • Geen down-time: De upgrades worden ‘s ochtends uitgevoerd voordat de werkdag begint, waardoor de gebruikers en beheerders hier niets van merken.  
  • Kosteloze testomgeving: Je krijgt toegang tot een kosteloze acceptatie omgeving waarop je nieuwe inrichtingen van processen en functionaliteit kan uitproberen.
  • Eigen corporate branding: De Totara SaaS-oplossing wordt volledig geleverd in jullie huisstijl.
  • Eenvoudig in gebruik en beheer: SaaS-oplossingen zijn eenvoudig in het gebruik en beheer. Je hoeft hier niets voor te doen.

 

– Nathasja Nengerman – Slagman, Digital Application Specialist bij Bronkhorst High-Tech


“De SaaS-oplossing is een hele uitkomst aangezien we nu altijd in het bezit zijn van alle nieuwe functionaliteiten, waar ik voorheen alleen nog maar van kon dromen. ? Wij gingen hiervoor niet elk jaar over naar een nieuwe versie, aangezien het testen veel tijd kostte en ons LMS toch een hele dag offline was. Aangezien we steeds meer gebruikers hebben kan je het eigenlijk niet meer maken om zo ‘even’ een dagje offline te gaan. Ik ben zeer tevreden met deze SaaS-oplossing!”

Meer weten?

Pasfoto Tijs Holkenborg rond

Wil jij meer weten over de SaaS-oplossing of hiernaar overstappen? Tijs Holkenborg helpt je graag verder. Neem contact met hem op door te bellen naar +31 (0) – 2399 090 of mailen naar holkenborg@courseware.nl.