Beter leren en ontwikkelen met onze nieuwe dienstverlening!

Heb je interesse in een bredere blik die een klantconsultant biedt? Binnen Courseware hebben wij een nieuwe, kosteloze, service, namelijk het optimaliseren van de dienstverlening van onze leerplatformklanten. Samen met jou voert onze klantconsultant verdiepende gesprekken over leren en ontwikkelen.

Hierbij draait het niet primair om het platform, maar vooral om de samenhang tussen mensen, processen en systemen en hoe die optimaal kunnen ondersteunen aan leren en ontwikkelen en daarmee aan de doelen van de organisatie. Je kan denken aan onderwerpen als de visie op leren en ontwikkelen, doelstellingen van de organisatie met betrekking tot leren en ontwikkelen en organisatorische veranderingen die de komende jaren te verwachten zijn binnen jouw organisatie. Je ontvangt een uitgebreide terugkoppeling van het klantconsult met daarbij ook tips en aanbevelingen.

Ontmoet Marjolein Bergen
Marjolein Bergen, is dé klantconsultant binnen Courseware. Zij heeft meerdere jaren ervaring als adviseur leren en ontwikkelen én als gebruiker en beheerder van een leerplatform. Als je interesse hebt in de bredere blik die een klantconsult kan bieden, neem dan contact op met je accountmanager van Courseware. Marjolein kijkt ernaar uit om jullie verder te helpen groeien als organisatie.

Ja, ik wil in gesprek!