PeopleFluent Release van juli 2023 (23.07) – Nu beschikbaar!

We zijn blij om aan te kondigen dat de nieuwste release van PeopleFluent LMS nu beschikbaar is. Deze versie bevat diverse verbeteringen, aanvullingen en bugfixes die dit uitgebreide leerplatform nog krachtiger maken.

Hier zijn enkele hoogtepunten uit de release:

Periodieke export van rapporten direct naar sFTP

Rapporten in PeopleFluent LMS kunnen automatisch periodiek gegenereerd worden en als bijlage of link via e-mail worden verzonden. Daarnaast is het nu mogelijk om deze rapporten op een sFTP-server te plaatsen. Hierdoor kan je eenvoudig een rapport (CSV-bestand) door een andere applicatie laten oppakken en verder verwerken. Je kan verschillende sFTP-servers instellen en per rapport bepalen waar het naartoe moet en met welke frequentie.

Rechten instellen met Data Loader

Het instellen van rechten is een belangrijke en gedetailleerde functie met veel mogelijkheden. Vanaf nu is het mogelijk om met behulp van een dataloader rechten in te stellen voor verschillende onderdelen. Dit stelt je in staat om in één keer veel rechten in te stellen voor bijvoorbeeld cursussen, uitvoeringen, catalogi, certificaten, competenties, rapporten, vragen en toetsen.

Ben jij een PeopleFluent beheerder? Kijk dan voor een volledig overzicht van alle verbeteringen en aanvullingen op onze wiki. Klik daarvoor op onderstaande knop.

Nieuwe Release PeopleFluent

Ben jij geen PeopleFluent beheerder, maar ben je wel benieuwd naar de updates? Neem dan contact op met Lotte van der Weegen.

Vragen?

We hopen dat je enthousiast bent over deze nieuwe release en de voordelen die het biedt. Mocht je nog vragen hebben of assistentie nodig hebben, neem dan gerust contact op via customercare@courseware.nl of met je accountmanager.