Coronavirus update

De coronacrisis vraagt om een andere manier van werken. Courseware kan je ook in deze periode snel en op afstand (online) ondersteunen. Op deze pagina informeren wij je over hoe wij organisaties specifiek in deze uitdagende periode van het COVID-19 virus (coronavirus) kunnen helpen en de stappen die wij vanuit Courseware hebben genomen om onze bedrijfscontinuïteit en de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Dienstverlening

We hebben met al onze leveranciers, inclusief onze hostingpartner, alles ingericht om onze dienstverlening te blijven te verzorgen zoals je van ons gewend bent. We blijven beschikbaar en bereikbaar via de helpdesk, email en telefoon. Voor eventuele vragen kun je terecht bij jullie accountmanager. Juist in deze tijd vinden we het belangrijk dat jullie weten dat je op ons kunt rekenen. Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen, vertrouwen wij op het persoonlijke contact met al onze klanten en op de krachtige samenwerking die wij met jou hebben. Hierdoor kunnen we snel acteren en de continuïteit van zowel onze eigen organisatie, als die van jou, zo effectief mogelijk borgen.

Hoe wij nu kunnen helpen

Omdat onze werkwijze geheel digitaal is, kunnen wij je vanuit Courseware ook in deze periode snel en op afstand (online) ondersteunen. Inmiddels hebben we ook in deze periode diverse klanten geheel op afstand voorzien van een passende oplossing. Hoewel alle leeroplossingen die we bieden in deze tijd geleverd kunnen worden, zijn er twee oplossingen die we extra onder de aandacht willen brengen.

Snel content ontwikkelen

Misschien is het op dit moment nodig extra informatie over het coronavirus te delen, of over de veranderende manier van werken. Ook is het wellicht gewenst om informatie, die je normaal via presentaties of andere bijeenkomsten wilde aanbieden, toch makkelijk met je medewerkers te delen. Twee onderdelen van Articulate 360 kunnen je hierbij snel helpen. Vervang bestaande bijeenkomsten door interactieve modules of een opgenomen presentatie met behulp van Articulate 360 Rise en Replay. Bekijk één van onze webinars om te leren hoe je vlot online informatie kunt delen.

Ben je nog geen gebruiker van Articulate, maak dan zonder kosten gebruik van de 60 dagen trial versie. Alles wat je in deze zestig dagen maakt zal beschikbaar zijn en blijven en is jouw eigendom. Heb je al eens gebruik gemaakt van een Articulate 360 demo-account? Neem dan contact met ons op via sales@courseware.nl. Courseware helpt je graag in deze onzekere tijd en daarom maken we eenmalig een uitzondering door je een tweede demo-account aan te bieden van zestig dagen.

Snel en gemakkelijk e-learning modules aanbieden

Wil je graag voordelig en snel online cursussen verspreiden, aanbieden en analyseren? Het Leerportaal is de ideale shared SaaS oplossing waarmee je snel e-learning modules en/of toetsen aan cursisten, medewerkers of klanten kan aanbieden.

  • je kan zeer snel aan de slag, binnen twee weken;
  • beperkte investering vooraf;
  • maximale flexibiliteit, minimale doorlooptijd;
  • uitgebreide functionaliteit van een internationaal, bewezen LMS;
  • schaalbaar wat betreft gebruikers aantallen (beschikbaar vanaf één gebruiker tot zoveel als je zelf wilt);
  • veilig en betrouwbaar, ons datacenter en wij zijn ISO27001 gecertificeerd.

Vanaf slechts € 2.500,- kun je binnen twee weken aan de slag met het Leerportaal. Het Leerportaal is daarna al voor € 1,40 per gebruiker per maand beschikbaar. Samen met jou richten we Het Leerportaal snel en op afstand op basis van jullie wensen (online) in.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Het coronavirus kan ervoor zorgen dat jullie bedrijfsvoering en processen anders lopen dan normaal. Mogelijk kan PeopleFluent LMS of Totara Learn in sommige processen ondersteunen. Wij vullen dagelijks onderstaande pagina’s met tips& tricks en veelgestelde vragen over PeopleFluent LMS en Totara Learn.

PeopleFluent LMS Totara Learn

Maatregelen

Op basis van de richtlijnen van het RIVM hebben we onze bedrijfscontinuïteitsplannen uitgebreid met specifieke maatregelen om zo goed mogelijk rekening te kunnen houden met de dreiging van het coronavirus. Zo hebben wij:

  • de meeste medewerkers verzocht tot nader order thuis te werken en hanteren we een minimale bezetting op ons kantoor;
  • op ons kantoor aanvullende hygiënemaatregelen genomen, zoals desinfecterende handgel bij de ingang;
  • besloten om zoveel mogelijk bijeenkomsten (waaronder vergaderingen) digitaal te laten plaatsvinden. Eventuele overleggen die je hebt met onze consultants, account- of servicemanagers vallen hier ook onder.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden hoe Courseware je kan ondersteunen in deze onzekere tijd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop.

Neem contact op