Coronavirus update

Graag informeren wij je over de stappen die wij vanuit The Courseware Company hebben genomen om onze bedrijfscontinuïteit en de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen ten tijde van het COVID-19 virus (coronavirus).

Maatregelen

Op basis van de richtlijnen van het RIVM hebben we onze bedrijfscontinuïteitsplannen uitgebreid met specifieke maatregelen om zo goed mogelijk rekening te kunnen houden met de dreiging van het coronavirus. Zo hebben wij:

  • de meeste medewerkers verzocht tot nader order thuis te werken en hanteren we een minimale bezetting op ons kantoor;
  • op ons kantoor aanvullende hygiënemaatregelen genomen, zoals desinfecterende handgel bij de ingang;
  • besloten om zoveel mogelijk bijeenkomsten (waaronder vergaderingen) digitaal te laten plaatsvinden. Eventuele overleggen die je hebt met onze consultants, account- of servicemanagers vallen hier ook onder.

Dienstverlening

We hebben met al onze leveranciers, inclusief onze hostingpartner, alles ingericht om onze dienstverlening te blijven te verzorgen zoals je van ons gewend bent. We blijven beschikbaar en bereikbaar via de helpdesk, email en telefoon. Voor eventuele vragen kun je terecht bij jullie accountmanager. Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen, vertrouwen wij op het persoonlijke contact met al onze klanten en op de krachtige samenwerking die wij met jou hebben. Hierdoor kunnen we snel acteren en de continuïteit van zowel onze eigen organisatie, als die van jou, zo effectief mogelijk borgen.

Veelgestelde vragen

Het coronavirus kan ervoor zorgen dat jullie bedrijfsvoering en processen anders lopen dan normaal. Mogelijk kan NetDimensions LMS of Totara Learn in sommige processen ondersteunen. Wij vullen dagelijks onderstaande pagina’s met tips& tricks en veelgestelde vragen over NetDimensions LMS en Totara Learn.

NetDimensions LMS Totara Learn

Snel content ontwikkelen

Misschien is het op dit moment nodig extra informatie over het coronavirus te delen, of over de veranderende manier van werken. Ook is het wellicht gewenst om informatie, die je normaal via presentaties of andere bijeenkomsten wilde aanbieden, toch makkelijk met je medewerkers te delen. Twee onderdelen van Articulate 360 kunnen je hierbij snel helpen. Vervang bestaande bijeenkomsten door interactieve modules of een opgenomen presentatie met behulp van Articulate 360 Rise en Replay. Bekijk één van onze webinars om te leren hoe je vlot online informatie kunt delen.

Ben je nog geen gebruiker van Articulate, maak dan zonder kosten gebruik van de 60 dagen trial versie. Alles wat je in deze zestig dagen maakt zal beschikbaar zijn en blijven en is jouw eigendom. Heb je al eens gebruik gemaakt van een Articulate 360 demo-account? Neem dan contact met ons op via sales@courseware.nl. The Courseware Company helpt je graag in deze onzekere tijd en daarom maken we eenmalig een uitzondering door je een tweede demo-account aan te bieden van zestig dagen.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden hoe The Courseware Company je kan ondersteunen in deze onzekere tijd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop.

Neem contact op