Hoe kan een LMS de afdeling HR ondersteunen?

Als afdeling Human Resources heb je natuurlijk veel dingen te regelen en organiseren. Waaronder dingen die met leren en ontwikkelen te maken hebben. Een LMS kan je hierbij helpen.

Als HR-professional maak je gebruik van een LMS (of breder gezegd: een leerplatform) om het leren en ontwikkelen binnen jouw organisatie te faciliteren, structureren en stimuleren. Dit omvat onder andere het aanbieden en bijhouden van verplichte trainingen, het onboarden van nieuwe medewerkers en het continu ontwikkelen van competenties en skills van je medewerkers.

Een goed passend leerplatform kan de afdeling HR goed ondersteunen en zorgen dat je effectiever en efficiënter je werk doet. De selectie van zo’n leerplatform kan een uitdagende taak zijn, gezien de vele opties en de diversiteit aan gebruikte termen en afkortingen. Courseware kan hierbij ondersteuning bieden bij het vaststellen van de behoeften binnen jouw organisatie.

Het is van cruciaal belang om zorgvuldig te overwegen welk LMS het meest geschikt is voor jouw organisatie. Er bestaat geen ‘one-size-fits-all’ oplossing, dus het is essentieel om te kijken naar wat specifiek relevant is voor jouw organisatie.

De keuzecriteria voor een Leerplatform

Een aantal sleutelvragen helpen je te bepalen wat je nodig hebt:

  • Wie gaan er leren in je leerplatform? En wie gaan het verder nog gebruiken?
  • Welk budget heb je beschikbaar en heb je tijd om het te implementeren en te beheren?
  • Welke onderdelen vind je het belangrijkste in je leerplatform? Gaat het compliance en het meten van voortgang, wil je onboarding faciliteren? Of wil je een combinatie met performance management en jaar- en ontwikkelgesprekken?
  • En, misschien wel het belangrijkste, wat wil je bereiken met de inzet van een leerplatform?

Download onderstaand ‘Keuzecriteria leerplatform’ whitepaper en ontdek in 8 vragen welk leerplatform het beste aansluit bij jouw behoeften als HR-professional!

Keuzecriteria Leerplatform

Zij gingen je voor

Meer informatie over Action
Meer informatie over ANWB
Meer informatie over GGZ Eindhoven
Meer informatie over Lampdirect
Meer informatie over Luchtverkeersleiding Nederland
Meer informatie over PepsiCo

Waarom Courseware?

  • Keuze uit meerdere leerplatformen voor de beste passende oplossing
  • Kosteloze eersteklas support in het Nederlands van experts
  • 25+ jaar ervaring op het gebied van leren en ontwikkelen
  • Alle leeroplossingen onder één dak

Image‘Ik ben zeer enthousiast over de samenwerking met Courseware. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en ons te helpen om de best mogelijke leerervaring voor onze deelnemers te creëren. Daarnaast zijn ze gemakkelijk en snel bereikbaar.’

Kirsten, Projectmanager HRM bij Daarom

Altijd een geschikt LMS

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een leerplatform voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur Tijs Holkenborg via 06 25 21 00 54 of plan een adviesgesprek via onderstaande knop.

Plan een adviesgesprek