Wat is er nieuw in Articulate Storyline 360?

Er zijn weer handige nieuwe functies in de Articulate 360 Suite. In Storyline 360 kun je vanaf nu gebruik maken van tekststijlen. Daarnaast zijn er verbeteringen aangebracht om de toegankelijkheid van de modules te verbeteren.

Tekststijlen

Het was al een tijdje mogelijk om je eigen tekststijlen aan te maken in Storyline. Nu is deze functie uitgebreid. Je kan nu je eigen tekststijl selecteren voor elk tekst element in je project. Denk aan quotes, buttonlabels en spreekwolken.

Verbeteringen voor screenreaders

In Storyline 360 wordt steeds meer gedaan om de opmaak van modules aan te passen en beschikbaar te kunnen maken voor screenreaders. In de player is nu ingebouwd dat een gebruiker zelf kan kiezen of hij de accessible text aan of uit wil zetten. Daarnaast kan je modules publiceren met ‘semantic formatting’ zodat je modules makkelijker te begrijpen zijn met screenreaders. Als laatste is het mogelijk tekst stijlen aan te passen zodat ze het makkelijker navigeren wordt met een screenreader. Je dient dan gebruik te maken van de teksstijlen en ‘modern text’.

Bekijk voor meer handige tips deze pagina’s:

Articulate Storyline 360 bij koffiebar InTenS

Om je een indruk te geven wat Articulate Storyline allemaal kan en om je te inspireren is er een voorbeeldmodule van koffiebar InTenS. In de module gebruiken we de belangrijkste functies van Articulate Storyline 360. Denk aan het werken met layers of het werken met een combinatie van motionpaths en een slider. Bekijk de module via onderstaande knop. Wil je graag het bronbestand ontvangen om te zien hoe je het zelf kunt maken? Neem dan contact met ons op via customercare@courseware.nl.

Bekijk de voorbeeldmodule