Tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van scholing

Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van scholing (NLLD – S) opengesteld. Met deze tijdelijke subsidieregeling kunnen opleiders en opleiderscollectieven of samenwerkingsverbanden subsidie aanvragen voor het (verder) ontwikkelen van deelnemers, door hen kosteloos online scholingstrajecten aan te bieden. Dit moet bijdragen aan het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt of op het weer verkrijgen van arbeid.

Voor deze tijdelijke regeling worden twee aanvraagtijdvakken opengesteld, waarin een subsidieaanvraag kan worden ingediend. Per aanvraag bestaat de hoogte van het subsidiebedrag uit de som van het aantal begrote scholingstrajecten maal het subsidiebedrag per deelnemer.

Bron: Ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Aan de slag met leren en ontwikkelen?

Wil je ook aan de slag om opleiden binnen jouw organisatie te faciliteren? Dit kan al met behulp van een online leerplatform waarin medewerkers hun vaardigheden kunnen verbeteren. Courseware is partner op het gebied van leer- en kennistechnologie en maakt de verbinding tussen didactiek, leertechnologie en bedrijfsprocessen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop.

Neem contact op