PeopleFluent LMS App voor Windows 10

De PeopleFluent Talent Slate App  geeft op nu ook op Windows 10 online en offline toegang tot een groot aantal functies van het PeopleFluent LMS.

Native Windows 10 app

De PeopleFluent Talent Slate App 2.0 is vanaf maart 2017 ook beschikbaar voor Windows 10. Met deze app heb je online en offline toegang tot het PeopleFluent Talent Suite LMS. Deze ‘native’ app was al beschikbaar voor iOS en Android telefoons en tablets.

Nu dus ook voor Windows 10 telefoons, tablets en . . . laptops en desktops met Windows 10.

Gemakkelijk zoeken

Na inloggen zoek je via één, intuïtief zoekscherm in alle beschikbare bronnen:

  • actieve cursussen
  • studiegegevens
  • catalogus
  • inschrijven
  • certificaten
  • nieuwsberichten
  • competenties
  • documenten

Je zoekresultaten zijn vervolgens altijd online beschikbaar. Sommige bronnen uit de lijst hierboven kunnen door de beheerder worden gemarkeerd voor offline gebruik. Dit geldt in elk geval voor aanvullende documenten.  Deze kun je downloaden zodat je ze altijd beschikbaar hebt zodra nodig.

Slimme synchronisatie

Online e-learning modules en toetsen kun je downloaden en offline volgen. Inclusief alle interactiviteit. Slimme synchronisatie zorgt ervoor dat voortgang bij online modules (via SCORM) wordt vastgelegd zodra er weer internet beschikbaar is. De e-learning moet wel geschikt zijn voor weergave op – bijvoorbeeld – een smartphone. Met name van belang: responsive design en HTML5.

De Talent Slate App is ook geschikt voor een mentor, instructeur of leidinggevende. Via de app kan hij of zij snel (online en offline) werkplekbeoordelingen invullen en leertaken aftekenen. Als een beoordeling offline is ingevuld, dan worden de gegevens ook hier slim gesynchroniseerd zodra een online verbinding weer beschikbaar komt.

Beschikbare talen en aanpasbare huisstijl

De app is beschikbaar in ruim 40 talen, waaronder Nederlands, Spaans (3x), Frans (2x), Duits, Engels (2x), maar ook Pools, Turks en Chinees. Voor een herkenbare uitstraling kan de app – op verzoek – voorzien worden van de huisstijl (kleuren, logo) van je eigen organisatie.

Gebruikersvriendelijk, veilig en beheersbaar

Na éénmalig inloggen beveilig je de toegang tot je leeromgeving met een pincode. Dit zorgt ervoor dat je snel en toch veilig toegang krijgt. Natuurlijk wordt bij toegang gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding via SSL (https://).

Alle documenten die je downloadt naar je device zijn versleuteld. Zonder toegang tot de app kan ook niemand bij je cursussen, documenten en gegevens. De beheerder kan bovendien een tijdslimiet instellen voor offline gebruik om de beveiliging te verbeteren.

Op iOS, Android en Windows 10

De PeopleFluet Talent Slate 2.0 App is gratis te downloaden door te zoeken op ‘PeopleFluent’ in één van de app stores.

NetDimensions TalentSlate 2.0 app verkrijgbaar in de App StoreNetDimensions TalentSlate 2.0 app verkrijgbaar in de Google Play storeNetDimensions TalentSlate 2.0 app verkrijgbaar in de Windows 10 store