Lectora uitgeroepen tot beste e-learningontwikkeltool van 2019

EdTech Breakthrough, een marktonderzoeksorganisatie die de beste bedrijven en oplossingen in de wereldwijde onderwijstechnologiemarkt erkent, heeft Lectora uitgeroepen tot beste e-learningontwikkel 2019. Er waren minstens 1.500 nominaties uit meer dan 12 verschillende landen over de hele wereld.

Lectora beschikt over een veel functionaliteit en flexibiliteit dat is gebaseerd op twee decennia ervaring en de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijstechnologie“, aldus James Johnson, Managing Director, EdTech Breakthrough. “Het bedrijf is een echte leider in de sector die we met veel plezier erkennen in ons EdTech Breakthrough Awards-programma 2019.

Lectora werd geselecteerd voor een EdTech Breakthrough Award om verschillende redenen, waaronder de uitgebreide cursussjablonen met uitleg die ontwikkelaars een voorsprong geven door hen te helpen efficiënter te werken. Om ontwikkelaars in staat te stellen de leerbehoeften te koppelen aan een optimale trainingsstrategie, ondersteunen de ingebouwde templates van Lectora verschillende leerstijlen en cursustypen. Daarnaast bevat elke cursussjabloon ingebouwde navigatie, interactieve voorbeelden, paginalay-outs en instructies, zodat ontwikkelaars zich kunnen richten op leerstrategieën en tegelijkertijd uren werk kunnen besparen.

Ontdek Lectora

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is met Lectora? Bekijk de verschillende versies en test Lectora 30 dagen gratis.