Learning Technologies 2020

Op 12 en 13 februari was Learning Technologies 2020, Europe’s leading workplace learning event. Jaarlijks bezoeken ongeveer 8500 mensen uit 50 verschillende landen het event. Voor ons is het in elk geval een belangrijk event om ook buiten Nederland te kijken wat er leeft op het gebied van leren en technologie. Een aantal medewerkers van Courseware bezocht Learning Technologies 2020.

Welke ontwikkelingen zijn er?

Op Learning Technologies waren er drie belangrijke trends zichtbaar:

  • Reskilling
    Voorheen kon je na je opleiding 30 jaar hetzelfde vak uitvoeren, zonder grote behoefte aan herscholing. Tegenwoordig blijft je kennis ongeveer 2,5 jaar actueel.
  • Marketing learning
    Vanuit de marketing zijn er veel technieken al bekend, die goed in te zetten zijn voor het leren. Motiveer cursisten om verder te leren door nieuwe cursussen te promoten via mailing of SMS.
  • Personaliseren
    In de gehele maatschappij worden steeds meer diensten en producten gepersonaliseerd aangeboden, deze trend zal in het leren ook worden door/ingezet.

Partners ook weer aanwezig

Onze partners PeopleFluent (NetDimensions LMS en gomo), Totara, Netex (learningCloud), Articulate, Trivantis (Lectora en CenarioVR) hadden dit jaar weer grote stands op de beursvloer. Tijdens partnermeetings hebben ze handige nieuwe functies aangekondigd. Meer informatie hierover volgt.

Meer weten?

Wil je weten hoe je bovenstaande trends kan toepassen in jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Vrijblijvend contact