Inschrijving #ARTGD17 geopend

Bezoekers ARTGD16 met elkaar in gesprek

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het november. En tijd voor de Articulate Gebruikersdagen 2017! Op dinsdag 7, donderdag 9 en vrijdag 10 november organiseren we weer drie mooie dagen voor en door gebruikers van Articulate in Antwerpen en Utrecht. Vanaf vandaag is de inschrijving voor #ARTGD17 geopend.

De Articulate Gebruikersdagen

Dit jaar is alweer de 6e editie van de Articulate Gebruikersdagen. Drie dagen volledig in het teken van Articulate. Op dit moment zijn we druk bezig met het samenstellen van het programma, maar verwacht interessante workshops, presentaties en business cases ván Articulate gebruikers vóór Articulate gebruikers.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de terugblik en sfeerimpressie van de Articulate Gebruikersdagen 2016.

Antwerpen en Utrecht

Op dinsdag 7 november vindt de Articulate Gebruikersdag vindt plaats bij Hotel Van Der Valk in Antwerpen. Het hotel is centraal gelegen langs de ring en erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op donderdag 9 en vrijdag 10 november zijn we te gast bij The Colour Kitchen in Utrecht Zuilen. Ook hier kom je gemakkelijk met de auto of OV. Binnenkort vind je meer informatie op de website over de ARTGD17 in Antwerpen en Utrecht.

Aanmelden #ARTGD17

Aanmelden voor de Articulate Gebruikersdagen 2017 kan hier. De kosten bedragen dit jaar € 99,- (p.p. excl. BTW) voor een geheel verzorgde dag inclusief koffie, thee, lunch en de traditionele borrel als afsluiting.

Spreker tijdens ARTGD16

Blijf op de hoogte

Houd de website in de gaten voor meer informatie over #ARTGD17. Of volg ons, in aanloop naar de Articulate Gebruikersdagen 2017, op social media: Twitter en Linkedin. Heb je vragen? Je kunt ook altijd contact opnemen.