Welkom op de pagina over de Articulate Gebruikersdagen 2017

Op dinsdag 7 november in Antwerpen en op donderdag 9 of vrijdag 10 november in Utrecht is het zover: de Articulate Gebruikersdagen 2017. Kom ook en dompel je een dag lang onder in alle ins en outs van de Articulate producten. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in Antwerpen, dus schrijf je snel in.

Programma en sprekers

Het programma is opgedeeld in 2-3 verschillende tracks met workshops, presentaties, businesscases en demo’s. Sprekers die tot nu toe toegezegd hebben op één of meerdere dagen te komen: 

Dit geeft een eerste indruk van wat je kunt verwachten. Bekijk hier het programma op:

Kosten

De kosten bedragen € 99,- p.p. (excl. btw) voor een geheel verzorgde dag inclusief koffie, thee, lunch en de traditionele borrel als afsluiting. Je krijgt een ontvangstbevestiging van jouw aanmelding zodra wij de betaling ontvangen hebben.

Bezoekers ARTGD16 met elkaar in gesprek

Locaties 

We hebben dit jaar gekozen voor twee centraal gelegen locaties, die zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn.

Van der Valk Hotel, Antwerpen
Luitenant Lippenslaan 66
2140 Antwerpen
Routebeschrijving

The Colour Kitchen Utrecht
Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht
Routebeschrijving

Blijf op de hoogte 

Volg in aanloop naar november de actuele ontwikkelingen over het programma en het laatste nieuws op deze website en via Twitter (#artgd17) en LinkedIn. Heb je vragen over de Articulate Gebruikersdagen 2017? Mail ons dan via het contactformulier