Handige nieuwe functies in Articulate 360

Er zijn een aantal handige nieuwe functies in Articulate 360 uitgebracht. Er zijn meer interactie- en personalisatiemogelijkheden. In dit artikel vind je alle nieuwe functies.

Nieuw in Rise

Met Scenario Blocks voeg je extra beleving toe aan je module. Bouw scenario’s en laat de cursist praten met karakters om lesmateriaal op een interactieve manier over te brengen. Naast het toevoegen van scenario blocks kun je vanaf mei ook tabellen toevoegen. Voeg tabellen toe om cursisten snel inzicht te geven in informatie en pas de tabel volledig naar wens aan. Het toevoegen en aanpassen van het blok werkt eenvoudig dankzij de quick insert functie.

Meer personalisatie mogelijkheden

Om je cursisten te blijven motiveren om de cursus of te ronden is het vanaf nu mogelijk hun voortgang te tonen. Voeg slide nummers toe zodat de cursist op elk moment inzicht heeft in zijn of haar voortgang. Articulate 360 Storyline telt automatisch hoeveel slides de cursist nog moet volgen.

De content library is aangevuld tot meer dan 4.5 miljoen afbeeldingen, iconen en video’s. Om media snel terug te kunnen vinden kun je voortaan zelf titels en omschrijvingen toevoegen aan de media. Hierdoor kun je in slechts enkele seconden de juiste afbeelding vinden.

Nog meer nieuws

Naast bovenstaande functies zijn ook de volgende functies toegevoegd:

  • Werk nog fijner samen in Articulate Rise; nodig admins of auteurs uit om mee te werken aan je module;
  • Modules ontwikkeld door oud-collega’s gaan niet meer verloren; transfer de content eenvoudig naar je eigen account.

Wil je Articulate 360 graag zelf proberen? Klik op de knop hieronder en test Articulate 360 60 dagen gratis.

Test 30 dagen