Kijk achter de schermen: Ons eerste LMS

Leertechnologie heeft de afgelopen jaren flink wat ontwikkelingen doorgemaakt. In 2002 verwelkomen wij onze eerst Learning Management Systeem.

De klantvraag staat centraal

Door de opkomst van technologie wordt de vraag naar online leermiddelen groter. E-learning wordt steeds populairder en daarmee wordt de vraag naar leerplatformen ook steeds groter. Compliance is een belangrijk onderdeel van de behoefte van veel Nederlandse en Belgische organisaties. De vraag om opleiden en ontwikkelen te structureren en faciliteren in één systeem groeit. In 2002 ontdekt Courseware EKP. EKP is later bekend geworden als NetDimensions LMS en nu bekend als PeopleFluent LMS. PeopleFluent LMS blijkt een waar succes!

Met PeopleFluent LMS faciliteer je het leerproces voor lerenden met aandacht voor planning, leerpaden en certificering. De ideale oplossing voor de uitgebreide en gecompliceerde vraagstukken. Inmiddels is PeopleFluent uitgegroeid tot een geliefd LMS. Het biedt eindeloze mogelijkheden, waarmee veel organisaties nog steeds erg tevreden zijn.

PeopleFluent LMS en Courseware

In 2002 start de samenwerking met PeopleFluent LMS door de implementatie bij onze eerste klanten. Organisaties als Consolid, ANWB en Luchtverkeersleiding Nederland kiezen voor de uitgebreide mogelijkheden van het leerplatform. Er ontstaat een echt partnership. Courseware is nauw betrokken bij de ontwikkeling van PeopleFluent LMS. We zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste en langdurigste partner van PeopleFluent LMS.

In 2017 wordt PeopleFluent LMS onderdeel van de Learning Technologies Group (LTG). LTG is een grote Engelse aanbieder van producten en diensten in de leer- en opleidingstechnologie. Met de overname versterkt LTG haar positie met leer- en talent management technologie, met name in de ‘high consequence’ gebieden voor klanten die hoge eisen stellen aan compliance.

‘Courseware has been a foundational partner for PeopleFluent Learning from the product’s inception. They have been a key contributor to the growth and improved functionality of the Learning product and continue to add high value to our mutual clients. Their presence and support in the market, now spanning 25 years, have been invaluable. Congratulations for this significant accomplishment, you have a great team and we look forward to a continued partnership for many years to come.’  – Stephen Bruce, Managing Director bij PeopleFluent.

PeopleFluent Gebruikersdag

Het aantal organisaties dat gebruikt maakt van PeopleFluent LMS blijft groeien. Om onze klanten optimaal te ondersteunen, starten we in 2009 met de PeopleFluent Gebruikersdag, destijds nog de NetDimensions Gebruikersdag. Een speciale dag voor de beheerders. Onze PeopleFluent LMS-experts delen tips en tricks en beheerders komen in contact met andere beheerders. Inmiddels is de PeopleFluent Gebruikersdag uitgegroeid tot een klantendag voor al onze klanten.

PeopleFluent LMS bij klanten

Inmiddels is PeopleFluent LMS uitgegroeid tot een van de meest gebruikte leerplatformen in de Benelux. Organisaties als ANWB, Nationale Postcode Loterij, RIVM, SRA en Vattenfall kiezen voor PeopleFluent LMS. Laat je inspireren door onderstaande klantcases.