Zet kennis in zijn kracht

‘Scientia potentia est’ ofwel ‘kennis is macht’ is een oude spreuk die erop duidt dat kennis, scholing en groei één van de belangrijkste dingen in het leven zijn. Maar hoe zit het met het opnemen van deze kennis in de huidige tijdgeest? Hoe gaan organisaties anno 2020 om met kennis en informatie? Hoe kunnen we inspelen op deze veranderende wereld?

Dit webinar gaat over hoe mensen zich door de huidige technologie laten verleiden tot leren en wat de rol van hun eigen nieuwsgierigheid en behoefte hierin is. Het gaat ook over hoe mensen hun kennis en expertise delen. En vooral ook wat we daar als organisatie van kunnen leren. In een interactieve sessie worden aan de hand van diverse alledaagse voorbeelden de drie belangrijkste thema’s behandeld.

Karin Zijlstra en Edward Maitimo delen graag hun jarenlange ervaring op het gebied van leren, kennis technologie en verandermanagement.

Immers: Kennis is macht, maar delen is kracht!

Voor wie?

Dit webinar is voor iedereen die in een organisatie betrokken is bij en daarmee een verantwoordelijkheid heeft voor leren en ontwikkelen van medewerkers. Van het maken van content tot het bepalen van de strategie over hoe informatie en kennis wordt gedeeld binnen een organisatie.

Wanneer?

Donderdag 17 december om 15.30uur.

Aanmelden

Deelname aan het webinar is geheel kosteloos. Meld je aan via onderstaande knop.

Aanmelden