Totara Learning Lab Toetsen

Totara Learn biedt tal van mogelijkheden voor toetsing en evaluaties. Wist je bijvoorbeeld dat de toetsactiviteit meer vraagtypes biedt dan een toets in een e-learning? En dat je op een toetsactiviteit gedetailleerder kunt rapporteren dan op een toets uit een e-learning? Maak je nog geen gebruik van toetsen en evaluaties in Totara Learn of wil je meer uit deze functionaliteit halen? Kom dan naar Totara Learning Lab Toetsing op dinsdag 1 oktober.

Programma

Dit Totara Learning Lab zal in teken staan van “toetsen en evaluaties“. Op basis van dit thema is de middag opgedeeld in verschillende interactieve activiteiten.

Tijd Activiteit
13.00 – 13.30 Ontvangst
13.30 – 13.45 Kennismaking
13.45 – 14.15 De voordelen van Toetsen
14.15 – 14.45 Toetsen in Totara Learn
14.45 – 15.00 Pauze
15.00 – 16.00 Workshop: knoppenkennis, vraagtypes, analyse en interpretatie
16.00 – 17.00 Napraten met andere Totara Learn gebruikers

De voordelen van toetsing

Gastspreker Birgit Maas neemt je mee in de mogelijkheden & toepassingen van toetsen. Birgit leert je hoe je een goede toets maakt met behulp van een handig stappenplan.

Aanmelden

Meld je aan voor Totara Learning Lab via onderstaande knop. Aanmelden voor Totara Learning Lab is gratis, maar niet vrijblijvend. Als je je aanmeld gaan we ervan uit dat je komt. Per organisatie accepteren we twee aanmeldingen. Wil je met meer komen? Mail dan naar marketing@courseware.nl.

Aanmelden