Articulate Webinar Weken 2022

In januari bestaat Articulate 360 alweer vijf jaar in Nederland. Dat betekent feest! Graag nodigen we je uit voor de Articulate Webinar Weken in januari en februari die in het teken staan van het 5-jarige jubileum van Articulate 360. Vijf weken lang organiseren we iedere donderdagmiddag een interessant webinar met gastsprekers over de Articulate tools. De webinars duren 30 minuten met aansluitend een moment om vragen te stellen. Deelname is uiteraard kosteloos. Ben je er ook bij?

Efficiënt e-learning ontwikkelen? Kies het beste van beide!

Storyline en Rise zijn twee krachtige e-learningontwikkeltools. Storyline zet je in voor veel interactie, om de lerende echt te boeien. Dat is mooi, maar kan best wat tijd kosten. Rise is simpel en gebruiksvriendelijk. Door Storyline en Rise te combineren, ontwikkel je snel én met hoge kwaliteit motiverende modules. Rachelle Handgraaf van CANDO Learning vertelt je er graag meer over.

Bekijk de opname

Articulate teams

Articulate teams brengt veel voordelen met zich mee. Maar hoe richt je dit nu optimaal in en hoe gebruiken anderen dit? Koen Smedts van Marel vertelt je er graag meer over.

Bekijk de opname

Stap in een andere wereld

Sinds dit jaar kun je gebruik maken van Articulate 360 graden afbeeldingen in Articulate Storyline 360. Je kunt hier ongekend gave modules mee ontwikkelen. Franke Kuipers en Sjors van Gils van InBrain vertellen je er graag meer over.

Bekijk de opname

De kracht van scenario’s

Scenario’s zijn bijna niet meer weg te denken uit e-learningmodules. Hoe zorg je ervoor dat je dit optimaal in zet? Laurens van Streun van Visma vertelt je er graag meer over.

Bekijk de opname

Het uiterlijk van je module

Met Articulate 360 zijn de mogelijkheden om als organisatie je eigen e-learning te maken eindeloos. Maar terwijl de professionele e-learningbureau’s een heel team beschikbaar hebben om een mooie module te maken, ben je als L&D-adviseur of e-learning-adviseur in een organisatie meestal de enige die alle kwaliteiten moet samenbrengen. Hoe zorg je er in je eentje voor dat je een module maakt die didactisch verantwoord is, maar er ook mooi en aantrekkelijk uitziet? En hoe verwerk je de huisstijl van je organisatie zonder dat je de PowerPoint slides gewoon kopieert? In dit webinar geeft Anouk van Dijk van Arkin je een aantal handige tips.

Bekijk de opname

Vragen

Heb je vragen over de Articulate Webinar Weken? Neem dan contact op met onze Articulate expert Melle Schreij via onderstaande knop. Hij helpt je graag verder.

Stel je vraag