Webshop Courseware geopend

Articulate 360 en Storyline. Lectora Online en Lectora Inspire. Alle producten om zelf e-learning te maken vind je vanaf nu in de webshop van Courseware.

Gemakkelijk e-learning tools bestelling in webshop Courseware

Webshop is online

Op de achtergrond draait de webshop al een tijdje. Nu is hij ook officieel gelanceerd. In de webshop koop je eenvoudig en snel licenties, upgrades en updates van populaire e-learning auteurstools zoals Articulate en Lectora.

Coen Flach, marketing manager: “we willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om e-learning tools en upgrades te bestellen. Een webshop is daar natuurlijk ideaal voor. En het is gewoon heel snel. Met een klik op de knop bestellen onze klanten wat ze nodig hebben. Na betaling hebben ze de software zo snel mogelijk in huis en kunnen ze aan de slag”.

Wat is er te koop?

Op dit moment kun je alle licenties van Articulate en Lectora in de webshop bestellen:

  • Articulate 360
  • Articulate Studio
  • Articulate Storyline
  • Lectora Publisher
  • Lectora Engage
  • Lectora Online
  • Reviewlink

“Op de achtergrond zijn we bezig met diverse uitbreidingen, zoals het toevoegen van learningMaker, meer Lectora- en Articulate producten en speciale webshop aanbiedingen”.

Bestellen en betalen

TCC Webshop - alle betalingsopties

Bestellen binnen de webshop is simpel, snel en gebruiksvriendelijk. Bij elk product vind je een uitgebreide omschrijving en de meest populaire producten staan op de homepage van de webshop. Ben je op zoek naar iets anders? Dan kun je de zoekfunctie gebruiken. De meest gestelde vragen vind je in de FAQ.

Klik op deze website op bestelknop van het product dat je wilt kopen en je komt in de webshop terecht. Of ga direct naar shop.courseware.nl. Zoek het product wat je nodig hebt, voeg het toe aan de winkelmand en maak een account aan. Betalen kan op vele manieren. Met iDeal, Visa, Mastercard, Paypal, Bancontact, Sofort of gewoon overschrijven. Uiterlijk 2-5 werkdagen na betaling heb je je product in huis.

Neem gerust een kijkje en bestel wat je nodig hebt. Staat het product of de oplossing die je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op.