Terugblik Articulate Gebruikersdagen 2018

We kijken terug op drie inspirerende, informatieve én interactieve Articulate Gebruikersdagen op dinsdag 13, donderdag 15 en vrijdag 16 november in Brasschaat en Utrecht. Drie dagen vol workshops, demo’s, businesscases en presentaties voor én door gebruikers van Articulate. Dit jaar mochten we ruim 300 bezoekers verwelkomen.

Gevarieerd programma

Het programma van de Articulate Gebruikersdagen was dit jaar goed gevuld met drie tracks met onder andere businesscases, interactieve workshops en interessante presentaties. De gebruikersdagen had voor ieder wat wils, voor wel beginnende als ervaren gebruikers.

Wil je een aantal workshops en presentaties die tijdens de Articulate Gebruikersdagen gegeven zijn, nog eens rustig bekijken? Bekijk hier de presentaties en download de beschikbaar gestelde presentaties.

Dit jaar voor het eerst: energizer

Om iedereen na de heerlijke lunch weer fris aan de slag te laten gaan was er dit jaar een energizer. Met behulp van leuke oefeningen bracht Edward Maitimo iedereen in beweging. Vol energie ging iedereen weer van start met de volgende track.

Terugblik in foto’s

Alle drie de Articulate Gebruikersdagen werden vastgelegd. Bekijk hier alle foto’s van dinsdag 13 november, donderdag 15 november en vrijdag 16 november.

#ARTGD19

Wij kijken terug op een mooie #ARTGD18 editie! De exacte data zijn nog niet geprikt, maar reserveer november 2019 alvast in je agenda. Hopelijk tot volgend jaar!