Social Distance Gaarde 2.0

De zorg heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om iedereen de juiste zorg te bieden tijdens deze pandemie. Nog steeds werkt de zorg hard om iedereen te helpen. Courseware wil de zorg graag bedanken en sponsort daarom het mooie initiatief Social Distance Gaarde 2.0. Zorgmedewerkers aan het bed en ambulancemedewerkers worden bedankt met een weekend glamping voor het hele gezin. We hopen hiermee 10 gezinnen te verrassen met een heerlijk weekend weg.

De Middengaarde

De Social Distance Gaarde is een initiatief van de Middengaarde. Tijdens de lockdown toverde De Middengaarde zich om tot De Social Distance Gaarde. Krijn van De Middengaarde: ‘Omdat wij grotendeels gefocust zijn op groepsactiviteiten en deze niet doorgingen, waren er geen bezoekers. We hoorden van veel mensen dat ze het binnenzitten zat werden, terwijl wij heerlijk buiten op het terrein aan het werk waren. Alles stond zo mooi in bloei, dat wilden we delen met anderen.’

Ze nodigden mensen met een vitaal beroep – en hun gezin – uit om gratis in een glampingtent te overnachten.

Je hoort de meest schrijnende verhalen van zorgmedewerkers. Het voelt fijn om hen dan een momentje van rust en ontspanning te bieden. Dankzij donaties van bedrijven, zoals Courseware, kunnen we dit mogelijk maken. Mede dankzij Courseware kan Jan de ambulancebroeder revalideren van covid en Marieke even ademhalen van het zware werk omdat ze hoogzwanger op de IC werkt. Dank jullie, ook namens de zorgmedewerkers.’ aldus Krijn.