Nieuw in Articulate 360

In het najaar van 2019 heeft Articulate weer handige nieuwe functies uitgebracht. Ontdek alle nieuwe functies op deze pagina.

Nieuw triggerpanel

In Articulate 360 Storyline is het nu veel makkelijker om je triggers te beheren.

De triggers staan overzichtelijk op één plek in het verbeterde en intuïtieve workflow panel. Voortaan kun je alle triggers individueel aan- en uitzetten en zo de werking ervan controleren.  Daarnaast kun je de triggers groeperen en zo meer overzicht creëren.

Triggerwizard

Maak triggers aan met de nieuwe overzichtelijke triggerwizard. Bepaal in de drie overzichtelijke onderdelen wat er moet gebeuren, wanneer dat moet gebeuren en met welke condities.

Een toegankelijke player in Storyline 360

Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd in de manier waarop de besturing van de player werkt. Het is voor cursisten met een screenreader nu eenvoudiger om de modules te bedienen. Dit maakt het voor blinde en slechtziende gemakkelijker om de modules te volgen.

Voortaan kan je ook met behulp van sneltoetsen door een module navigeren. Ook timers zijn nu voor te lezen. Tijdschakelaars (Timers) waren voorheen niet bereikbaar/leesbaar met behulp van ondersteunende technologieën. Ze zijn nu bruikbaar en de tijd wordt correct gelezen in termen van resterende uren en minuten.

Overige nieuwe functies

Naast bovenstaande functies zit er in Articulate 360 nu ook de volgende nieuwe zaken:

  • Vier nieuwe karakters en één nieuwe template in de Content Library;
  • Articulate 360 Training is uitgebreid met on-demand content en verbeterde zoekopties.

Kortom, weer handige nieuwe functies voor de Articulate 360 e-learning ontwikkelaar.