Next Learning 2019

Ook dit jaar waren we weer aanwezig bij Next Learning. Next Learning is de beurs voor leren en ontwikkelen in Nederland.

De thema’s van Next Learning 2019

Dit jaar stond Next Learning in vier thema’s.

HOMO 4.0

De mens moet flexibel, wendbaar zijn en zich kunnen aanpassen. Mét en zonder technologie. Gaan we toe naar een perfecte versie van ons zelf? Hoe verbinden we mens en techniek, zodat het fijn blijft?

Design 4 Business

Leren op de werkplek en met direct resultaat voor de business. Dat vraagt om een ander design: resultaatgericht, flexibel, wendbaar. Op de juiste plek, het juiste moment. Hoe designen we dat?

Fluid ECO-systems

Organisaties groeien door ‘kennis’, maar nog harder door ‘samen creëren’. Daarbij doet iedereen mee: de klant, de lerende, de business, de expert. Minder door managers. Meer bottom up. Meer via netwerken. Meer door ‘uitproberen’ en aanpassen. Hoe creëer en ondersteun je deze fluid eco-systemen?

Smart & Immersive

Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven en werken: AI, Learning Analytics, VR, AR etc. Hoe draagt technologie bij aan leren en werken? Voorbeelden van goede toepassingen? Zijn het verbeteringen of gaat het ons werk compleet veranderen? Moeten we er onze privacy voor opgeven?

Virtual Reality trainingen

Tijdens Next Learning konden de bezoekers het effect ervaren van Virtual Reality trainingen. Met Virtual Reality trainingen creëer je levensechte leerervaringen voor een optimale leerbeleving. Met behulp van CenarioVR ontwikkel je eenvoudig en snel Virtual Reality trainingen. Daarnaast kun je verschillende interacties toevoegen om de trainingen interactief te maken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van eenvoudig te ontwikkelen Virtual Reality trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop.

Meer informatie