Lectora Online 4.0 bevat veel functies voor Mobile Learning

Eenvoudig scenario gebaseerde e-learning ontwikkelen met Lectora Online v4

Trivantis released Lectora Online 4.0. Snel gebruiksvriendelijke e-learning ontwikkelen voor mobile devices, dankzij nieuwe functies. Lees hieronder meer over de handige functies.

Wat is nieuw in Lectora Online?

Lectora Online 4.0 bevat 41 nieuwe/geoptimaliseerde functies. Hieronder worden de belangrijkste functies toegelicht.

 • Seamless Play
  Nieuwe publicatiefunctie voor een vloeiende overgang tussen pagina’s, voor zowel desktop als mobiel. De functie voorkomt flikkering van het beeld bij de overgang tussen pagina’s.
 • Auto-play media
  Laat media automatisch afspelen wanneer een pagina wordt geopend. Hierdoor hoeven gebruikers niet meer op play te drukken.
 • Anchor Position
  Laat objecten hun locatie behouden op een pagina, zelfs wanneer er wordt gescrold. Dit is perfect om logo’s, kop- en voetteksten, navigatieknoppen, afbeeldingen en video’s vast te zetten.
 • BranchTrack
  Met deze nieuwe integratiefunctie maak je eenvoudig scenario-gebaseerde e-learning. Hiermee kun je snel dialogen en gesprekssimulaties opbouwen. Volg het cursuspad van de cursist tijdens scenario gebaseerde e-learning en gebruik de scorewaarde voor andere cursussen.
 • Importeer en exporteer vragen
  Importeer en exporteer negen vraagtypen, als afzonderlijke vragen of als test/enquête. Dit is mogelijk in CSV-bestanden.
 • QR-codes
  Maak de e-learning interactief en voeg scanbare QR-codes in je e-learning.
 • ReviewLink Device Preview
  De nieuwe preview-werkbalk stelt je reviewers in staat om gemakkelijk responsieve content te testen in verschillende weergaven. Schakel snel tussen de weergaven desktop, tablet en mobiel. Ook kun je roteren tussen staand/portrait of liggend/landscape.

Lectora ReviewLink v3.5 met device preview

De volgende stap

Wil je graag zelf aan de slag met Lectora Online? Test Lectora Online 30 dagen gratis. Klik op onderstaande knop en vul het contactformulier in. Wij nemen contact met je op voor meer informatie.

Test Lectora Online 4.0