Learning & Development trends 2018

De belangrijkste trends van 2018

Towards Maturity heeft de belangrijkste Learning & Development trends in kaart gebracht. De trends zijn gebaseerd op een onderzoek met meer dan 700 L&D professionals uit 53 verschillende landen.

Uit het onderzoek blijkt dat organisaties gemiddeld € 450 – € 680 per medewerker besteden aan Learning & Development. In de komende twee jaar stijgt bij 41% van de organisaties het Learning & Development budget.

In 2017 werd dit budget vooral besteed aan klassikale trainingen. In 2018 gaan organisaties – naar eigen zeggen – meer uitgeven aan onderstaande onderdelen:

1. Facilitating collaboration 75%
2. Data analytics 70%
3. Digital content development 66%
4. Webinar delivery 65%
5. Technology/infrastructure 60%

Populairste technologieën en systemen

E-learning, Learning Management Systems en live online learning zijn de meest gebruikte technologieën in de Learning & Development branche. Het gebruik hiervan neemt in 2018 verder toe.

In onderstaande afbeelding is het actuele gebruik weergegeven plus de trends voor 2018.

Wat betekent dit voor jouw organisatie?

74% van alle organisaties gebruiken mobiele devices (smartphone en tablet) voor Learning & Development. Slechts 16% van deze groep gebruikt mobile friendly applicaties/software.

Het is voor organisaties belangrijk responsive en adaptive e-learning te ontwikkelen om cursisten tevreden te houden. Hiervoor heb je een responsive auteurstool nodig. Maak snel responsive e-learning met onderstaande auteurstools:

Kan jouw L&D-afdeling een boost gebruiken?

Wij sparren graag met je over de mogelijkheden en de nieuwste auteurstools en Learning Management Systems. Klik op onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen contact met je op voor meer informatie.

Neem contact op