Heb jij al plannen voor Valentijnsdag dit jaar?

Speel vanaf zondag de online escape room: ‘Op zoek naar een oude liefde’. Speel met een team van 2-4 personen en ga de strijd aan met de andere teams. Welk team kan de twee oude geliefdes weer bij elkaar brengen? In het spel gaat je opa binnenkort verhuizen en jullie zijn alvast zijn zolder aan het opruimen. Jullie komen een aantal liefdesbrieven tegen van een oude liefde. Lukt het jullie om de twee met elkaar te herenigen?

Deelnemen

Speel mee via https://wijzer.learn.link/. Deelname is uiteraard geheel kosteloos. Om deel te nemen heeft elke deelnemer enkel een Wijzer-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je aan via onderstaande knop.

Maak een Wijzer account

De escape room

De escape room is gemaakt in THRIVE LXP en Articulate Storyline. THRIVE LXP is een modern leerplatform dat de voordelen van een Learning Management Systeem en een Learning Experience Platform combineert. In het platform staat het stappenplan welke je kan doorlopen om de escape room te spelen. De aanvullende vragen en hints staan in modules die gemaakt zijn met Articulate Storyline 360. De populairste e-learningontwikkeltool om interactieve modules te ontwikkelen. Wellicht doe je inspiratie op en ontdek de flexibiliteit van de tools.