Totara Get-Together

Graag nodigen we je uit voor de Totara Get-Together op donderdag 11 mei 2023. Laat je tijdens deze dag inspireren door andere Totara gebruikers, krijg praktische tips en kom in contact met Meredith Henson, Head of Partner Succes van Totara, die deze hele middag aanwezig is!

Kom in contact met Totara Learn, Totara Engage en Totara Perform gebruikers

Programma

Gedurende deze middag worden er meerdere sessies gegeven door en voor Totara gebruikers, inclusief inspirerende voorbeelden. Daarnaast krijg je de ruimte om te netwerken met andere Totara gebruikers en sluiten we af met een borrel.

Tijdslot
13:00 – 13:15 Opening
13:15 – 14:00

Meredith Henson, Head of Partner Succes van Totara

Meredith verzorgt een sessie, gevolgt door een Q&A. Zij werkt al ruim 6 jaar bij Totara en kan je alles vertellen over het platform en wat je ermee kan doen.

14:00 – 14:30

Adaptief leren

Er bestaat geen ‘one size fits all’, ook niet in het leren. Hoe kan ervoor zorgen dat het leerpad van gebruikers aangepast is op hun voorkennis en kwaliteiten? Hoe kan Totara je hierbij helpen? Dat is wat je tijdens deze workshop zal ontdekken. Robin gaat aan de hand van voorbeelden laten zien hoe je dit leerpad aanpast per gebruiker, wat er mogelijk is in Totara en jullie inspireren voor jullie eigen leeromgeving.

14:30 – 15:00

Pauze

15:00 – 15:30

Evalueren van het leren 

Tijdens het ontwerpen van je cursus gaat er veel tijd en aandacht zitten in het maken van de content. Als L&D’er vergeten we soms het laatste stukje van het ADDIE proces, het evalueren. Dit is zonde, want daar zijn zoveel inzichten uit te halen. In deze sessie nemen we je mee in het evalueren van je cursusaanbod. We bieden tips en tricks over het opzetten van je evaluatieformulier. Hoe meet je nu echt de effectiviteit van je training? Welke vragen stel je om erachter te komen of je cursisten écht wat hebben gehad aan je training? En hoe maak je een gedegen analyse van de resultaten?

15:30 – 16:30

Gluren bij de buren

Benieuwd hoe andere Totara gebruikers hun platform hebben ingericht? Vier bedrijven worden geïnterviewd en laten voorbeelden zien van hun platform. Doe inspiratie op en laat je verrassen.

16:30 – 17:30

(Netwerk) borrel

Aanmelden

Wil jij deelnemen aan dit kosteloze evenement? Meld je aan vóór 28 april via onderstaand formulier!