Storyline Toetsen en Quizes

Volg cursisten en koppel het resultaat terug zoals jij dat wilt. Storyline bevat een aantal krachtige, vraagtypes in diverse opmaakmogelijkheden.

Storyline toets- en quizopties

Storyline combineert de eenvoud van invulvelden met 100% flexibiliteit bij het bewerken van de layout op een scherm. Het resultaat: 20 verschillende, eenvoudig te bewerken vraagvormen. Bovendien kun je elk object op een scherm omzetten in een vraag en antwoord interactie. Daarnaast staan krachtige toetsopties ter beschikking zoals vraagverzamelingen en randomisatie op verschillende manieren. Ook kun je de voortgang van de cursist op meerdere punten in de cursus bepalen en vastleggen.

Storyline Toetsen

Storyline meervoudige quizzes

Test cursisten en presenteer de resultaten op meerdere momenten. Bijvoorbeeld aan het einde van elk hoofdstuk of elke sectie. Verstuur de resultaten van de eindtest naar jouw Learning Management System (LMS) of naar Articulate Online. Natuurlijk kun je ook de resultaten van verschillende quizzes combineren tot één eindscore en die versturen.

Storyline Random toetsen

Vraagverzamelingen

Binnen Storyline kun je een vraagverzameling (question bank) aanmaken zodat je de vragen eenvoudig kan beheren. In één quiz kun je vragen uit meerdere vraagverzamelingen verwerken – inclusief randomisatie. Als je de vragenbank wilt hergebruiken in een andere cursustitel – dan kan dit door deze eenvoudig te importeren in de cursus.

Sleepvragen

Het is eenvoudig om sleepvragen en -interacties aan te maken:Storyline Drag en drop

  1. Voeg objecten toe op je scherm
  2. Kies “drag and drop” vanuit het menu
  3. Wijs drag/drop items toe met de editor

Probeer Storyline gratis 30 dagen uit

Download de 30-dagen demoversie en ga zelf aan de slag. Met de demoversie maak je volledige cursussen. Eén beperking: de cursus moet binnen 30 dagen af zijn (de demo kan niet worden verlengd).