Storyline Schermopnames

Leg alle handelingen vast die je op het scherm doet. Bewerk achteraf en bepaal precies wat de cursist te zien krijgt.  Genereer instructie op maat.

Schermopnames maken

Maak schermopnames zonder gedoe. Storyline neemt alle handelingen volledig op zodat alle details beschikbaar zijn. Je bepaalt zelf welke info de cursisten te zien krijgen. Bewerken achteraf is mogelijk (steeds weer) zonder dat je de handeling opnieuw hoeft op te nemen.

Toon cursisten precies datgene wat nodig is.

Storyline schermopname

Plaats je opname op een scherm in de cursus als een passieve demo, doe-het-zelf activiteit, toets of video. Voeg – waar nodig – uitleg en personages toe. Zoom in op details.

Software Simulatie

Je neemt de schermhandelingen éénmaal op en Storyline verdeelt de acties automatisch in stap voor stap instructies. Als je tijdens de opname een foutje maakt dan kun je de opname achteraf bewerken.

Storyline Simulatie

Je hoeft niet de hele opname opnieuw te doen. De cursisten kunnen een taak zowel zien uitvoeren (demo), de stappen zelf doen (proberen) als aantonen dat ze de stappen beheersen (test).

Fijnregeling van alle acties

Met Storyline is het eenvoudig de gemaakte schermopnames achteraf te bewerken en aan te passen.

Storyline Fine Tuning

Storyline verwerkt de opname tot een video formaat wat je kunt bewerken zonder de originele opname te beschadigen. Gebruik de fijnregeling van acties bijvoorbeeld om het start- en eindmoment van een opname aan te passen. Allemaal zonder opnieuw opnemen.

Probeer Storyline gratis 30 dagen uit

Download de 30-dagen demoversie en ga zelf aan de slag. Met de demoversie maak je volledige cursussen. Eén beperking: de cursus moet binnen 30 dagen af zijn (de demo kan niet worden verlengd).