Courseware bundelt haar krachten met Blended Communication. De deskundigheid en ervaring waarmee deze organisaties elkaar aanvullen, biedt klanten een nog betere en bredere ondersteuning op het gebied van online leren.

Met een sterk veranderd leer- en werklandschap is hybride leren en werken voor velen de nieuwe standaard geworden. Courseware wil haar klanten daarin, als expert in leertechnologie in de Benelux, ondersteunen. Chris Textor (directeur) ziet het als volgt: “Afgelopen jaren neemt Live Online leren een steeds belangrijkere rol in binnen Learning & Development. We zien dit terug in de vraag of we onze leersystemen kunnen koppelen met virtual classroom applicaties. Door de samenwerking aan te gaan met de leverancier van deze producten kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen en adviseren.”

Beide partijen zijn verheugd over de samenwerking. Timo Bleeker, oprichter van Blended Communication, noemt het een logische stap: “In het verleden hebben Courseware en Blended Communication al vaker met elkaar samengewerkt om de klant zo goed mogelijk te helpen. Het formaliseren van een intensievere samenwerking is een logische stap. 7 jaar ervaring in live online educatie wordt toegevoegd aan 25 jaar expertise in leer- & kennistechnologie.”

Courseware

Courseware helpt organisaties verbinding te maken tussen didactiek, bedrijfsprocessen en ondersteunende techniek. Met bewezen en internationaal beschikbare toepassingen helpt ze organisaties om hun leerlandschap in te richten. Courseware gebruikt hiervoor een uniek pallet aan hoogwaardige leerplatformen en auteurstools.

Blended Communication

Blended Communication biedt oplossingen voor live online leren. Denk hierbij aan online sessies in een virtual classroom, zakelijk communiceren in videoconferenties, online events via webcasts en livestreams. Voor trainingen en opleidingen worden krachtige tools als vitero (Virtual Classroom Software) ingezet, maar ook Glowb (een add-on in MS Teams) en Class (een learning tool voor Zoom).