SRA (370 accountantskantoren, 900 vestigingen, 20.000 professionals) kiest het PeopleFluent LMS voor haar klassikale en e-learning cursussen.

Cees Meijer (SRA) en Chris Textor (TCC) tekenen het NetDimensions contract

Cees Meijer (directeur SRA) en Chris Textor (directeur Courseware)

Wie is SRA?

SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten) is een kantorenorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Er werken 20.000 professionals die kwaliteit leveren op accountancy, fiscaal en juridisch gebied. Meer dan 50% van het midden- en kleinbedrijf is klant van een SRA-kantoor. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren.

SRA is thuis in uw branche

Wat wilde SRA?

SRA organiseert als onderdeel van haar bedrijfsactiviteiten veel klassikale trainingen: ruim 1.000 bijeenkomsten per jaar. Waarom dan een LMS en e-learning?

We vragen het aan Corjan Aalbregt, Projectleider Online Leren en Productmanager Educatie.

SRA Educatie wil nog beter kunnen inspelen op marktontwikkelingen voor haar leden. Dit betekent in toenemende mate e-learning en e-toetsing om de professionals sneller en meer op maat te kunnen bijscholen. Daarnaast zal het LMS ook een belangrijke rol krijgen bij de digitalisering van de klassikale bijeenkomsten en het monitoren van de voortgang van cursisten.”

De keuze van SRA

Na de RFP en een selectietraject met 5 partijen heeft SRA gekozen voor Courseware. De LMS keuze is gevallen op PeopleFluent LMS. De content gaat worden gemaakt met Articulate Storyline. Een belangrijk aspect bij de keuze was verder de expertise van Courseware in het maken van koppelingen met de systemen die SRA reeds gebruikt: SiteCore en Microsoft Dynamics.

Corjan Aalbregt van SRA over het NetDimensions LMS

Corjan Aalbregt licht toe:

“Wat ons aansprak bij de leverancier en het product was de hoge mate van kritisch meedenken. Zo wilde Courseware in eerste instantie geen aanbieding doen omdat er kritieke vragen ontbraken in het RFP document. Na overleg en verduidelijking hebben we nog veel nuttige tips van Courseware gehad. Samen zijn we gekomen tot de beste invulling van onze ‘LMS-vraag’. ”

PeopleFluent LMS

Chris Textor van Courseware benadrukt het belang van maatwerk:

“Deze versie van het PeopleFluent LMS is speciaal voor SRA op maat geconfigureerd. Ook is in onderling overleg gekozen voor een flexibel licentiemodel wat past op het unieke karakter van de SRA organisatie.“

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies voor een geschikte leeroplossing. Klik op onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op