Nederlandse Spoorwegen

NS gebruikt het PeopleFluent LMS om circa 26.000 medewerkers op te leiden. Lesmateriaal wordt op uniforme wijze ontwikkeld met het Xyleme LCMS.

NS leerportaal inlogschermen NetDimensions LMS

NS Leerportaal met PeopleFluent LMS

Het NS Leerportaal is gebaseerd op PeopleFluent LMS en regelt alle logistiek rondom inschrijvingen voor klassikale trainingen, e-learning, open cursusaanbod in Nederland en certificering. Bovendien voorziet PeopleFluent LMS in een koppeling met het SAP HR systeem. Elke dag wordt relevante informatie uitgewisseld met externe systemen die ervaring en kwalificaties vastleggen. Een voorbeeld daarvan is de routekennis en ervaring van elke treinbestuurder (machinist).

NS Contentbeheer met het Xyleme LCMS

Beheer van content is voor NS al 10 jaar een probleem. Niet uniform en in veel verschillende formaten. Zelfs was niet duidelijk waar sommige oude bronbestanden werden beheerd. Na een omvangrijk migratietraject is NS nu in staat zowel handleidingen, boeken, e-learning en job aids te genereren vanuit dezelfde database met bronmateriaal. NS gebruikt hiervoor het Xyleme LCMS.

Meer weten?

Wil je meer weten over de klantcase Nederlandse Spoorwegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop.

Neem contact op