Storyline Interactiviteit

Gebruikmaken van interacties is eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. Je zult je afvragen waarom je het ooit anders hebt gedaan.

Slide Layers

Met Slide Layers kun je schermen opbouwen in lagen. Hiermee wordt het veel eenvoudiger meerdere interacties op hetzelfde scherm plaats te laten vinden.

De Storyline slide layers maken het mogelijk dat je objecten over elkaar heen plaatst. Deze objecten laat je vervolgens verschijnen (of verdwijnen) als gevolg van een actie van de cursist. Je hoeft geen schermen meer te dupliceren.

Met Storyline slide layers maak, bewerk en beheer je meerdere interacties op één en hetzelfde scherm. Je maakt interactieve schermen sneller als ooit.

Storyline Layers

Triggers

Met Triggers kun je acties starten op grond van gebeurtenissen (triggers) in de cursus of acties van de cursist. Je kiest van een menu welke actie (zoals “spring naar slide X” of “maak een slide layer zichtbaar”) plaats moet vinden. Als vervolgstap kies je wanneer deze actie plaats moet vinden (bijvoorbeeld als de cursist op een schermobject klikt). Combineer Storyline triggers om meer complexe interacties te maken.Storyline triggers

States

States zijn schermobjecten met bepaalde eigenschappen en uiterlijk.Storyline States

Je maakt schermobjecten extra levendig door ze te laten reageren op acties van de cursist. Wijzig de kleur van een knop zodra bezocht door de cursist. Wijzig de uitdrukking op het gezicht van een personage bij het aanklikken van het verkeerde antwoord. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Variabelen

Maak jouw cursussen intelligent door variabelen te gebruiken. Je maakt de presentatie van de lesstof afhankelijk van de voorafgaande leeractiviteiten of andere door jou gedefinieerde condities.

De cursus “onthoudt” eerdere input of toetsresultaten van de cursist. Je gebruikt deze gegevens later om bijvoorbeeld extra uitleg te geven aan cursisten die veel vragen verkeerd beantwoorden.

Storyline Variabelen

Probeer Storyline gratis

Download de 30-dagen demoversie en ga zelf aan de slag. Met de demoversie maak je volledige cursussen maken. Eén beperking: de cursus moet binnen 30 dagen af zijn (de demo kan niet worden verlengd).