Nieuw: Instilled!

Instilled is sinds kort verkrijgbaar bij Courseware. Tijdens dit webinar laten we je kennismaken met de mogelijkheden van deze digitale leeroplossing.

Een modern en interactief digitaal leerplatform

Instilled is een digitaal leerplatform dat een moderne leercultuur ondersteunt. Het combineert sterke punten van een videoplatform en een Learning Experience Platform (LXP). Het geeft snel, eenvoudig en overal toegang tot video’s, e-learning en andere materialen vanuit overzichtelijke playlists.

Je kunt kennis en leeractiviteiten vastleggen, bundelen en ontsluiten voor en door je eigen medewerkers. Zij kunnen gemakkelijk content vinden die van belang is op dat moment door een krachtige zoekmachine, die o.a. zoekt in de ondertiteling van de video’s.

Instilled is gebruikersvriendelijk en intuïtief in gebruik voor alle gebruikers, zowel voor beheerders, makers van video, maar ook voor de lerenden. Doordat bij het ontwerp van het platform is uitgegaan van de gebruiker en de manier waarop het platform wordt ingezet, is het zeer geschikt voor gebruik op je PC, tablet en je mobiele telefoon.

Naast de vrijheid om zelf naar video en andere materialen te zoeken, kun je je gebruikers ook leiden naar inhoud die voor hen interessant is. Met Instilled creëer je een efficiënte, effectieve en prettige leerervaring!

In 30 minuten laat consultant Lotte van de Zanden je kennis maken met de mogelijkheden van Instilled. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Inschrijven

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Instilled? Meld je dan aan voor het webinar via onderstaande knop.

Meld je aan