Articulate Gebruikersdag België

Jaarlijks organiseren wij de Articulate Gebruikersdagen. Hier worden workshops gegeven, presentaties gehouden en kom je in contact met andere Articulate gebruikers. Dit jaar hebben we een speciale editie in België op donderdag 21 maart 2024.

Bestel nu je ticket

Voor alle Belgische en Nederlandse Articulate 360 gebruikers organiseren wij de ARTGDBE! Koop nu je ticket voor 175,00 euro. Hopelijk zien we je bij de ARTGDBE op donderdag 21 maart 2024!

Koop hier je ticket!

Programma

De ARTGDBE heeft een vol programma met onderwerpen variërend van Gamification en storytelling tot 360° afbeeldingen, inclusief boeiende bedrijfscasussen van Fluvius, Boma en Teleperformance. Tijdens het evenement kan je deelnemen aan diverse presentaties en workshops die zijn ingedeeld in de categorieën algemeen, basis en gevorderd.

Gedurende de dag kies je zelf welke presentaties of workshops je wil volgen. Je hoeft je hier niet van tevoren voor in te schrijven.

Hier zie je de invulling van het gehele programma:

Articulate in België
Er is tijdens de Gebruikersdag voldoende ruimte om te sparren met mede-Articulate gebruikers, Courseware collega’s én met Madison McCartney. Madison is werkzaam bij Articulate en verzorgt regelmatig sessies over het gebruik van Articulate. Ze komt speciaal vanuit de Verenigde Staten om de keynote te verzorgen en met jullie in gesprek te gaan.