Netex in de Top 15 Highest Performing Learning Technology Providers

Netex – bekend van onder andere learningCloud – is voor het eerst opgenomen in de top 15 van de best presterende leertechnologie providers, ontwikkeld door The Learning and Performance Institute (LPI). LPI is een instituut die wereldwijd inzet op onderzoek, ontwikkeling en accreditatie van oplossingen voor werkplekleren binnen de zakelijke markt.

De snelle digitale transformatie die de wereld ondergaat zorgt voor nieuwe wensen en mogelijkheden op het gebied van leren. Netex richt zich op de behoefte van de medewerkers van de toekomst en streeft er naar om op deze veranderingen te anticiperen. Hun producten ondersteunen dan ook de nieuwe eisen en wensen die daarbij horen, wat resulteert in een leerervaring die innovatief, effectief en meetbaar is.

Netex zet de gebruikerservaring centraal en gebruikt hierbij een aantal van de nieuwste technologische benaderingen:

Het resultaat is learningCloud, een nieuwe generatie digitale leeroplossing die wereldwijd gebruikt wordt door merken zoals Santander Bank en Evans Cycles. Met behulp van learningCloud vernieuwen en verbeteren zij hun talent ontwikkelingsprogramma’s.

learningCloud in het kort

 

learningCloud is een online modulair leersysteem. Met grensverleggende modules zoals learningPlay daag je cursisten uit om te blijven leren met interactieve online cursussen met gamification elementen en storytelling. Je laat cursisten het tegen elkaar opnemen en houdt de score bij in een leaderboard. Daarnaast kunnen deelnemers met elkaar in discussie gaan in de dynamische studieomgeving.

Meer weten over learningCloud?

Ben je benieuwd wat deze Top 15 Highest Performing Learning Technology Provider allemaal te bieden heeft voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact op