De Articulate Gebruikersdag (ARTGD) 2024

Jaarlijks organiseren wij de Articulate Gebruikersdagen. Hier worden workshops gegeven, presentaties gehouden en kom je in contact met andere Articulate gebruikers.

Koop nu je ticket!

Voor alle Articulate 360 gebruikers organiseren wij de ARTGD’24 op 19 november 2024 in Maarssen! Zorg dat je er snel bij bent en maak gebruik van de Early Bird korting. Hopelijk zien we je bij de ARTGD dit jaar!

Koop nu je ticket!

ARTGD

Bereid je voor op een dag vol inspiratie, innovatie en onmisbare inzichten. Gedurende deze dag, geheel in het teken van Articulate, kun je kiezen uit vele presentaties en workshops voor beginners als gevorderden. Daarnaast krijgen we weer bezoek van twee Articulate Heroes uit de VS. Het evenement vindt plaats in De Fabrique in Maarssen, vanaf 09.00 uur, we sluiten af met een borrel om 17.00 uur.

Dit jaar hebben we weer een indrukwekkende lijst met sprekers. Via onze kanalen, LinkedIn, e-mails en de website, maken we regelmatig nieuwe sprekers bekend. Houd deze dus goed in de gaten!

Early birds

Vanaf vandaag (11-06) zijn de tickets beschikbaar voor de Early Bird-prijs van €189,00 (excl. BTW). Deze prijs is geldig tot en met 8 september. Daarna betaal je de reguliere prijs van €249,00 (excl. BTW). Voor deze prijs krijg je een geheel verzorgde dag inclusief lunch, borrel en natuurlijk veel kennis over Articulate 360! Wacht niet te lang met het kopen van je ticket, want vorig jaar waren we razendsnel uitverkocht!

Heb jij een allergie? Laat het ons weten via het opmerkingenveld, wanneer jij je ticket koopt.

Koop nu je ticket!