De beste leeroplossingen voor in de zorg

De zorg is altijd in beweging en dat zal voor jouw organisatie niet anders zijn. Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers bekwaam blijven?

Opleiden en ontwikkelen in de zorg

De zorg is altijd in beweging. Met de juiste online systemen en tools kun je het jouw medewerkers zo leuk en eenvoudig mogelijk mogelijk om hun kennis up-to-date te houden. Afhankelijk van jullie wensen en behoeften kunnen wij jullie voorzien van een vrijblijvend advies om het leerlandschap zowel efficiënt en effectief in te richten. Willen jullie een systeem dat flexibel genoeg is dat met jullie processen mee kan bewegen? Willen jullie te alleen tijde voorbereid zijn op vragen van de inspectie? Wil je iedereen een goed overzicht geven van eigen en andermans bekwaamheden? Wil jullie secretariaat efficiënt mensen, materialen en locaties plannen?

The Courseware Company is marktleider in de Benelux op het gebied van digitale leeroplossingen. Doordat wij meerdere leeroplossingen aanbieden kunnen wij je voorzien van een onafhankelijk advies.

Een oplossing op maat

Onze leeroplossingen zijn in te richten zoals jullie dat nodig hebben. Technisch kunnen we alles regelen wat jullie nodig hebben:

  • Koppeling met PE-online
  • Automatisch importeren van HR-gegevens
  • Single Sign-On
  • Koppeling met content aanbieders zoals GoodHabitz

Dat richten we graag samen met jou in.

Wij werken onder andere voor:

Meer informatie over Cello
Meer informatie over Emergis
Meer informatie over GGZ Eindhoven
Meer informatie over Koninklijke Kentalis
Meer informatie over Sherpa

Leeroplossingen op maat

Behalve een leermanagement systeem kunnen we je ook helpen bij aanvullende leertechnologieën zoals tools om e-learning te ontwikkelen en tools om Virtual Reality trainingen te maken.

Vragen?

Bel met Tijs Holkenborg – Sales Leeroplossingen via 06-25 21 00 54 of vul het formulier in.

Bekijk hoe andere zorgorganisaties gebruik maken van onze services: