Bedankt voor je bezoek aan onze stand op de Proeverijen!

Wat was het fijn om met een enthousiaste groep L&D professionals bij elkaar te komen. We hopen dat je net als wij een mooie dag vol inspiratie hebt beleefd.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je tijdens de Proeverijen veel informatie tot je hebt gekregen, hebben we op deze pagina wat informatie voor je verzameld die betrekking heeft op de thema’s die we behandeld hebben tijdens de dag. Dit geeft je de gelegenheid om rustig de presentaties nogmaals te bekijken en wat verdiepende informatie te vinden.

Veel kijk en leesplezier!

Tijs, Ronny & Melle

Interesse om het gesprek voort te zetten? Doe dan een voorstel voor een vervolgafspraak en we nemen graag de tijd om verder in gesprek te gaan.

Plan een afspraak met Tijs Holkenborg

Plan een afspraak met Melle Schreij

Wil je de presentaties van onze experts nogmaals zien? Je kan ze hier downloaden:

Ben je benieuwd naar de diverse oplossingen die tijdens de presentaties zijn getoond, klik dan op de producten op deze pagina voor meer informatie.

Ben je eraan toe om zelf te experimenteren met de ontwikkelsoftware die Melle in zijn presentatie heeft gebruikt, maak dan gebruik van de gratis proefperiode en ontdek de mogelijkheden van Articulate en Vyond.

Vraag hier je demo-licentie voor Vyond aan

Vraag hier je demo-licentie voor Articulate aan